Pračka Bosch WFC1666, výměna tělesa
Moderátor: Moderátoři
Pračka Bosch WFC1666, výměna tělesa
- tatramacek
- tatramacek
A ta měla těleso zepředu... A tu přední stěnu odnímatelnou neměla.. Pokud by odešlo ložisko,topení,musel by jsi ji celou rozebrat a vrchem vyndat celou nádrž,s betonem a motorem jako komplet...
- tatramacek
- tatramacek
Co všechno musí být splněno, aby logika sepla těleso? Určitě hladina vody a malá teplota vody, ještě něco?
Odpor teplotního čidla při studené vodě jsem naměřil cca 6kohm, v teplé cca 3kohm.
Je v pořádku ta hodnota termistoru 6kohm (žádné označení jsem na něm nenašel)? pokud by ta hodnota čidla byla posunutá dolů, mohlo by to taly způsobovat nezapnutí topení
(zaujalo mě, jak jsou na řídící desce ze strany spojů ty černé proužky, kterými je tvořeno křížení přes vodivé cesty že to jsou vlastně nanesené odpory s různými hodnotami - původně jsem si myslel že to jsou propojky Oohm)
- Přílohy
-
deska.jpg- (271.76 KiB) Staženo 143 x
sr71 píše:(zaujalo mě, jak jsou na řídící desce ze strany spojů ty černé proužky, kterými je tvořeno křížení přes vodivé cesty že to jsou vlastně nanesené odpory s různými hodnotami - původně jsem si myslel že to jsou propojky Oohm)
To je hlúposť,sú to len prepojky,nie odpory.