Zdroj 230V~ pro aku vrtačku.
Moderátor: Moderátoři
A pak, že člověk, který napáchá zločin, nemusí vadit odposlech vs. informace je také hodnota.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Makalo by to i na LiIon vykuchané zo starých ntb? Len ich musím nejak prebrať. Mám ich za pol igelitky, ale väčšina je asi mŕtva.
- czatlantis
Pokud bys tam dal klasický (2600mAh/čl) tak ty snesou tak maximálně 3-4A(takže víc paralelně) a asi s ne moc velkou životností.
Výhodou těch klasických je, že se dají občas výhodně sehnat když mají třeba v Alfacompu ve výprodeji baterky do notebooků...takhle jsem jich pár nakoupil za celkem dobrou cenu (390kč za 8článků Panasonic 2600mAh)
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
U své 18V mám odzkoušeno 20V, víc jsem neriskoval (kvůli PWM), stejně je to o proudu a ne o napětí.
Bavime so o Nicd a Nimh,..nie lipol. Caa pred dvoma rokmi som kupil baterie u modelarov Nicd 1700, fachcia do dnes.. povodne po 6mesiacoch skoncili. Netreba so toho bat ked vidim co stoji akupack u znackovej vrtacky tak som este vysmiaty aj tak... a clanky su nove a urcene na zatazovanie velkym prudom... samozrejme ze nabijacku som prerobil.
Jeden zdroj z ATX som robilm, odpor do spetnej vezby a chodilo to nebvyhoda bola ze pri vecsej zatazy obmedzilo prud a klesli otacky ale pouzitelne to bolo max bolo 7A, + stym pohanal kompresorik od auta aby mohol nafukavat expansku na darlingu.