Ziadost o ban - psychosalam + vsetky jeho konta + IP adresa
Moderátor: Moderátoři
Ziadost o ban - psychosalam + vsetky jeho konta + IP adresa
Nielen, ze si tu z toho robi Aukro a navyse mi nie je znamy jediny pripad uspesne ukonceneho obchodu s nim(!). Okrem toho tu robi iba bordel.
Vzdyť on komentuje i sám sebe..
.
Honza_dy píše:Předpokládám, že myslíš bod 17f, protože u ostatních nevidím závažnější rozpory.
Možná 17f, možná 11b, ale mně nejde o byrokratizování odstavců, spíš o celkovou míru fair play zde. Jiným bylo znemožněno komerční prodávání vzápětí a to ani nekličkovali pod víc identitami.
To je právě ten polskovekslácký přístup nás Čechů. Pravidla se mají dodržovat, to jo, ale kdyby to vypadalo užitečně, proč nezavřít obě oči? Možná by adminy probralo, kdybychom tu začali vekslovat všichni, když aukro tak pořádný.Adminové doposud nezasáhli tak proč si neurvat svůj kousek
Míra šedosti takhle provozované ekonomiky ale není věcí EB, nám nepřísluší starat se o dodržování daňových a jiných zákonů, kromě specifických situací, které by hrozily ostatním a ke kterým třeba vůbec nedošlo (TČ neoznámení TČ).Věci které nabízí nejsou nezajímavé, ale mám pocit, že v zaměstnání vykrádá sklad za účelem vlastního obohacení.
Když někoho baví tolerovat vícenásobnou paralelní identitu... Kdo mívá prospěch z vlastnictví několika občanských průkazů a z přehazování espézetek?rnbw píše:Okrem toho tu robi iba bordel.
Třeba je ta předpona psycho- docela na místě.Killroy píše:Využívání (a zneužívání) vícenásobné identity by mělo být proti pravidlům fóra.
Vzdyť on komentuje i sám sebe..