starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
Tím, jak je to dokonale na 2 věci = na hovno a na nic. Na pohled je to hnusný a nehodí se to ani k tomu ježdění. Zkrátka dokonale zbytečně vyhozená práce...Hydrawerk píše:Čím je tohle unikátní???
A kutilmile - nelituju tě
Začínám mít silně nevodbytnej pocit že tyhle "průkaky" jsou v podání škodovky jako "neprémiové koncernové značky" z jistého úmyslu silně záměrné, aby se vyzdvihly "klady" produkce těch "prémiovějších" značek - Audi a VW...
- frantajetel11
Back to the theme:
Proč se na šádynách od roku 1984 sériově začalo montovat vyhřívaný zadní sklo ve standardu??
Kvůli exportům do Anglie - aby v tamním podnebí při tlačení řidiče nezábly ruce...
A jak se v Anglii v 80.letech zdvihala cena škodovky na dvojnásobek?
Natankovala se plná nádrž....
"Ty jsi Yetti?"
z nánosu nalepeného sněhu se ozvalo: "nie, ja som neni Yetti, ja som HimaLájoš!"
Inzerát:
Mladý, pohledný, dobře zabezpečený, s vysokým postavením a dobrými konktakty. Mám dvě auta, rodinný dům a vilu v Karibiku. Zn.: Nehledám nic, jen se chválím.
Inžinier
Vo firme zamestnajú nového pracovníka a majster ho hneď vezme do parády:
"Tak, mladý, tu máš metlu a pôjdeš zamiesť halu."
"Ale ja som inžinier!", hovorí nováčik.
"Aha", škriabe sa majster za uchom, "tak ja ti to teda ukážem!"
Majitelia firiem medzi sebou:
Pocúvaj, ty dávas vyplaty zamestnancom, ked je kríza?
Nedávam, a ty?
Nedávam, a chodia do práce i tak?
Áno, chodia.
Pocúvaj, nemali by sme od nich vyberat vstupné?
Mala som 2 a pol roka. Niekto mi daroval malú súpravu na čaj a bola to moja obľúbená hračka.
Otec sedel v obývačke a pozeral večerné správy keď som mu priniesla malú šáločku "čaju", v ktorej bola iba voda.
Po niekoľkých šáločkách čaju a pochvalách, aký je to vynikajúci chutný čaj......, sa moja mama vrátila domov.
Otec ju nechal v obývačke, aby sa pozerala, ako mu prinesiem šálku čaju, pretože to bola predsa tak roztomilá scéna.
Mama čakala. Po chvíľke som prišla k otcovi so šálkou čaju a mama sa pozerala, ako ju otec pije.
Potom povedala (ako iba mama dokáže...):
- Napadlo ťa niekedy, že jediné miesto, kde malá môže zobrať vodu, je záchod?