U mého notebooku mi přestala fungovat klávesnice a na monitoru se objevily vodorovné tenké proužky a větší kostky,které vertikálně pulsují. Když připojím k notebooku druhý monitor,tak obraz naskočí normálně.Na klávesnici funguje jen touchpad,ostatní funguje dobře.Můžete mi prosím poradit co se asi stalo popřípadě co je potřeba zkontrolovat nebo proměřit a jestli to má cenu opravovat?Dík.
Hmm.....to netuším,ale hlavně co teď s tím, myslíš,že může být jen něco zoxidované v patici kterou je to připojené základní desce??Zatím jsem to neměl rozdělané,radím se napřed s vami.
Klavesnice již funguje. Bylo špatně zastrčené připojení k základní desce. LCD panel stále blbne. Zobrazují se jen vodorovné čáry a kostičky,které reagují,mění se při pohybu LCD panelu a pak notas vypne
Aha, takže bys mohl napsat celý problém, když chceš po nás zjištění závady. Vypadá to, že do toho lezl "odborník" a zapoměl zastrčit řádně konektor od klávesnice i od displeje, že ?
Záhada vyřešena notas už běží jak má Byl přerušený LVDS kabel pin číslo 15 Kabel jsem rozmotal přetržený drát připájel a zpět zamotal stínění.Nový by stál 1200Kč a použitý 570.