Díky za podněty.
Bazén- problém s tryskou
Moderátor: Moderátoři
Bazén- problém s tryskou
Díky za podněty.
- Přílohy
-
t_bazen_závada.jpg- (8.93 KiB) Staženo 115 x
BOBOBO- průtok skimmerem (po doplnění vody) byl zcela plynulý, bez vzniku nějakých kapes nebo jiných znaků nedostatečného průtoku. Proto mě to chování překvapilo.
Dokumentace od bazénu bohužel není, já u montáže armatur ani nebyl, zajišťoval jsem pouze jámu a vybetonování.
Napadlo mě vždy jednu trysku zacpat a sledovat, co bude dělat druhá. Jen si nejsem jistý, zda je to vůči čerpadlu košer.
Ještě zkusím to odvzdušnění, co radil Fero.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš odpadní hadici na konci uzavřenou? Pokud ne, tak to přisává vzduch.
Jakmile odstraníš přisávání vzduchu, odvzdušní se to samo za chvíli.
Ak je na vystupe vzduch, tak sa niekde musi nasavat. Ak nie cez skimer, tak to moze byt najskor cez cerpadlo (veko filtra na cerpadle?). Ak nie, tak sa zameraj na casti pred vstupom do cerpadla. Mas tam aj dnovu vypust? Nemas ju prepojenu so skimrom?
Skus to, ak nepomoze, daj podrobnejsi popis a obrazky.
Zatím díky moc.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Odvtedy denodenne pridávam vločkovač ( siran hlinitý ) a každé ráno somodomo bazénovým vysávačam vysávam zo dna to čo sa cez noc usadilo ( a že toho je
Sused má podobný problém ten však bazén už dva krát vypustil.
Nemám však presnejšie meranie PH než univerzalne lakmusové papieriky a to nestačí - ukáže len, že voda je neutralna.
Dal som následne jednu dávku PH+ ( uhličitan sodny ) snáď to stačilo, ukážu nasledujúce dni.
Minimum co potrebujes, su testovacie pasiky 4v1 - daju sa bezne kupit v drogerii.
http://www.denbraven.sk/cranit-bazenova ... ml?lang=sk