Nefunkční USB na ntb
Moderátor: Moderátoři
- Dvoulampovka
Nefunkční USB na ntb
- Dvoulampovka
- Dvoulampovka
Ze stránek výrobce ntb stahni ovladače přesně pro tvůj typ ntb a OS a nainstaluj je (po instalaci restartuj ntb). Výsledek ověř opět ve správci zařízení.
Kdyby si sem dal přesný typ ntb + popř. kopii obrazovky správce zařízení, už si to mohl mít hotový.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Dvoulampovka píše:Zprovoznit nefungující USB/
Tak ještě jednou a jinak. Je mnoho operačních systémů, co si lidé oblíbili a ještě více výrobců NB a u nich ještě více konfigurací NB.
Pokud chceš psát jen o blbostech, tak si na to založ vlákno v "Nezařaditelné". Pokud chceš poradit, tak napiš konkrétní typ NB (případně i výrobce) a druh operačního systému a verzi, kterou tam máš.
Jak už ti tady psali i jiní, křišťálové koule došly, protože byly rozdány v parlamentu a my ostatní jsme tak blbí, že to z popisu "mám tam XP" asi neuhádneme.
Přitom problém je jednoduchý (řazený spíše do těch primitivních), ale popis např. mám červené auto a nejede mi - poraďte, prostě nejde normálně bez té koule vyřešit a tu svou jsem před týdnem půjčil na Slovensko. Ale dá se kolem toho naplácat plno planých přispěvků s hádáním co by to asi mohlo bejt.