Zhynul mi Qip

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Zhynul mi Qip

#1 Příspěvek od Michal22 »

Dneska jsem zapnul Qip, i když tobrazoval status Online, tak všechny kontakty byly Offline (červené). Když jsem ručně přepnul status z Online na Offlina a zase nazpět, objevila se mi hláška (viz níž).
Zkusil jsem z qip.ru stáhnout poslední verzi, nainstaloval, hlásí to pořád to stejné.
Qip používám už asi 7 let, neměl jsem s ním zaím výraznější potíže (narozdíl od ICQ), proto bychs e jej nerad vzdával. Ale potřebuji nějaký funkční IM, už kvůli zákazníkům.
Nevíte někdo, kde hledat zakopaného psa? Díky
Přílohy
Qip.jpg
(12.69 KiB) Staženo 99 x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Pokud vývojáři originál ICQ opravdu opět změnili protokol, tak nezbývá, než čekat.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Kopete v Linuxe funguje mi bez zmeny...
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Problém je asi hlavně v mém PC- kolega má Qip Infinium, jede mu bez problémů.
Michal22

#5 Příspěvek od Michal22 »

Záhada: stáhl jsem Qip Infium (v předchozím příspěvku jsem název napsal blbě), při prvním startu mi vyhodil stejnou chybovku (pouze byla v En, nemám zatím nainstalovanou češtinu). Zadal jsem režim Offline a nazpět Online, už to běží. Tak nevím :(
Uvidím, co to bude dělat.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Infium je docela sfiňa, je do něj zaintegrováno víc kusů z jiných kecálků - a BACHA, NEPŘENÁŠÍ SOUBORY DIRECT, ALE UKLÁDÁ JE NA SERVER KDESI V RU - a dresát si je odtamtud musí sosnout sám (místo souboru dostane jen link na stažení) = tudíž si buď může stáhnout "ještě nějaký přídavek navíc" (ruský net platí za nejzaplevelenější na světě) nebo se nemusí svého souboru dočkat vůbec - pokusil jsem se takhle poslat svoji vlastní fotku jinému userovi a dostal hlášku, že posílaný soubor byl odstraněn z důvodu porušení autorských práv. Infium proto nedoporučuju.

Spíš se zkus se podívat na stránku http://qip.ru/ a hledej odkaz na stažení QIP2005 sestav 8097 - čeština do něj pasuje ze starších verzí.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Michal22

#7 Příspěvek od Michal22 »

Ekkar- dík za upozornění. Teď hlavně mám hlavu kolem z ještě jedné věci- než jsem ten Infium nainstaloval, tak jsem odebral všechno, co mělo co do činění s Qipem (a že toho v seznamu instalovaných programů bylo). Nainstaloval jsem bez češtiny, a ono to česky umí...
Někde asi zůstal nějaký zbytek, který obsahoval češtinu.
Musím se na to mrknout, rád bych odebral úplně všechno, ať mi to tu nebobtná...
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Infium ve spojení s Vistou/Win7 přebírá jazyk ze systému stejně jako další programy. U W-XP to myslím ještě neumělo.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Michal22

#9 Příspěvek od Michal22 »

Právě že mám XP prof, SP3 8O
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“