Dobrý deň chcel som sa opýtať začalo mi v autorádiu rušiť rádiový signál, to znamená po cca 10 min. sa ozýva vrčanie ktoré ruší príjem staníc, ked prepnem autorádio na cd alebo mp3 toto sa tam nedeje takže vylúčil som repráky a takisto aj anténu kedže na inom rádiu to nerobí. Vedel by mi niekto poradiť kde by mohla byť chyba a ako ju odstrániť vopred díky za každú dobrú radu !
co to je za rádio ? (typ)
kde ho máš ? (v autě? nebo doma na stole?)
čím je napájené? (baterie, autobaterie, síťový zdroj)
nebyla by fotka ?
. . . jen dodej trošku víc informací.
Jde zde o to , zda je to stav po namontování , nebo po čase používání . Autoradio musí mít spolehlivou "kostru"- vodič spojený s kostrou vozidla . No a pokud se objevilo po čase , tak kouknout po dobíjecí soustavě včetně akumulátoru . A zde i jedna maličkost , že po čase majitel začíná rozeznávat jemněji chování jakýchkoliv nabytých věcí .
Jo a to jsem opomněl , při běhu motoru či bez něj . I vlastní digiřízení by mohlo rušit . Něco jiného je také poslouchat v tichu na parkovišti nebo když to mydlíš v dopravě .
je to po určitej dobe a je jedno či ide motor alebo nie, autorádio fungovalo v poriadku cca 4 roky od namontovania táto závada sa prejavila len minulý týždeň a robí to len pri príjme rádia kede prepnem na usb sd kartu alebo mp3 tam to neruší čiže z toho mi vychádza že by to mala byť chyba v tuneri.