Zdravím, nevyzná sa niekto v týchto skloker. doskách, doska všetko reaguje bezchybne na dotykovom paneli, čísla pekne pridávaju od 1 po 9 ale rele necvakne a nepusti prúd do platní, nejde ani jedna platna, po chvíli ukáže dokonca H, čo asi znamená že je už nahriata ale pritom je uplne studená..zdroj, rele, platne premerané všetko vyzerá ok, studene spoje nenájdene, neviete dakto poradiť? vďaka..
na relatka nejde spínacie napatie 12V i ked je navolený stupen na displeji 1až 9, ked vykrátim každé rele, silove kontakty, tak platne idú, pokial viem tak odporove dosky nemaju zapínanie na hrniec, ani som to neskúšal s hrncom, ale gazdiná tvrdí že jej to prestalo z ničoho nič isť tak som to ani neuvažoval žeby to bolo na hrniec zapínané...
Nějakému šikulovi se povedlo přepnout desku do DEMO módu, kdy ovládání funguje ale žádný silový prvek nesepne. Tenhle režim se používá na výstavách a podobně.
no to nestrelilo v doske ale niekde v okolí nejaký blesk, ....a kedže nik nevie ako sa nastavuje prechod do demo modu a naopak, tak ešte som rozmýšľal že čo by sa stalo keby som vymenil eeprom, nie je to nastavenie prepísané elektrickým alebo magnetickým impulžom pri burke v eeprom pamati?