jak zachovat dobovou SPZ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
milan222

jak zachovat dobovou SPZ?

#1 Příspěvek od milan222 »

mám problém. sehnal jsem TP na jawu 21. mám ještě dobovou SPZ a TP.
lze něak udělat to, že bych měl starou SPZ stále? (popřípadě že bych jí přetřel a přepsal číslo jako se to dříve dělalo?
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Pokud ty papíry jsou pořád v evidenci a nebudou se muset přehlásit kvůli změně bydliště majitele DO JINÉHO KRAJE, zůstane vozidlu původní SPZ. V okamžiku, kdy jsou papíry z jinýho kraje, o tu značku přijdeš = při přeregistrování dostaneš novou RZ s novým krajským označením.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

EKKAR- takhle to bývalo dřív. Pokud ta stará značka je ještě v okresním formátu, tak se při přepisu VŽDY vydává značka s krajským formátem.
p32

#4 Příspěvek od p32 »

No a co veterán klub ?
milan222

#5 Příspěvek od milan222 »

registr stejně nefunguje tak to musím vymyslet. je to přepis z jiného do jiného kraje
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Každopádně na tu původní chrchloznačku zapomeň - dostaneš novou tabuli, která bude vypadat jak podkošová plachta nějakýho pirátskýho trojstěžníku...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
milan222

#7 Příspěvek od milan222 »

EKKAR píše:Každopádně na tu původní chrchloznačku zapomeň - dostaneš novou tabuli, která bude vypadat jak podkošová plachta nějakýho pirátskýho trojstěžníku...

mě to už napadlo. až jí dostanu, přepíšu číslo na starou a jedu na STK. tam mi daj nálepku na tu dobovou pěknou a mám vystaráno :twisted:
Crifodo

#8 Příspěvek od Crifodo »

Mám dotaz, jak je to s novou euroznačkou na malé motocykly z hlediska ostrých hran přečnívajících obrys vozidla? Orgáni se jinak můžou *****t z bezpečnosti provozu a tady jim nevadí tabule plechu?
Kdysi byly na motorkách přední SPZ ve tvaru kruhové úseče (nebo též kosy) na předním blatníku, předpokládám, že zmizely právě pro ten krájecí efekt.
A jak je to s tou podkošovou plachtou na babettách, které se taky snažili dotlačit k povinnému registrování.
vicious

#9 Příspěvek od vicious »

se taky snažili dotlačit k povinnému registrování
na Slovensku sme sa už dočkali, resp. dočkáme o nejaký čas...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“