Koupě na Ebay a doprava z USA do ČR, jak na to ?
Moderátor: Moderátoři
Koupě na Ebay a doprava z USA do ČR, jak na to ?
zaujaly mě nějaké věci na Ebay.Pokud bych koupil, musel bych ještě řešit s prodávajcím vhodnou dopravu z USA do ČR. Má s tím prosím někdo zkušenost? Jaká přepravka je nejlepší? Nebo používate ještě nějaké agentury typu ShipTo atd.? Jednalo by se o jeden balíček do 2kg. Např. na web-kalkulačce FedExu mě vyšlo poštovné větší, než hodnota balíku:-(
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Vlastni zkusenost. Perfektni servis, ale neco to stoji. Vetsinou posilaji DHL
pokud si nevyberete parnik do Polska. DHL priveze az domu a vyhnete se celni poste v Praze na Plzensky. Naposledy pro mne vydrazili Fluke starsi stolni multimetr a bylo to bez cla a DPH
Stribrnak
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zrušen účet u Facebook
Dne 02.03.2012 nám FACEBOOK smazal z jejich databáze naši stránku www.CZ-EBAY-cz z nám doposud neznámých příčin. I po zaslání 17 e-mailů na zákaznickou linku FACEBOOK-u a několika desítkám telefonátu (který je v jednom kuse vypnutý, nebo ho nikdo nezvedá) na jejich pobočku v Californii jsme se nedopátrali na důvod deaktivace našeho účtu a smazání našich stránek z Facebook-u.
Již několik let využíváme i reklamu nabízenou touto společností, zaplatili jsme jim za provoz naší reklami přes 5.700 USD, ale přístup při řešení této situace je úplně katastrofální. Dostali jsme pouze e-mail s tím, že na našem webu byli umístěny informace nesplňující jejich duševní podmínky, nic více, žádnou konkrétní zprávu, žádny návrh řešení, prostě nic.
Všem 9.750 lidem, který si nás uložili do svých přátel, jako i všem, kteří by si rádi pročetli o naší společnosti na Fecebook-u, ale nemohou se omlouváme, ale naší chybou to zapříčiněno není. Je to za posledních několik let snad nejhorší jednání s customer service a to máme zkušenosti s vyřizováním reklamcí snad ze stovkou jiných velkých solečností.
Po těchto zkušenostech se zákaznickou službou FACEBOOku jsme se rozhodli žít i bez reklamy u nich, nový účet tam již vytvářet nebudeme.
Cz-Ebay
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Tie kovové už nemajú a ani mať nebudú - prišla nasledujúca správa :
*****Waiting for your reply
Tak mi to zariadia ? Akurat sa mi nelubi to postovne, to uz mozno vide lacnejsie a rychlejsie ukecat predajcu v US aby mi to poslal do EU.
Nejake skusenosti s takymto vecsim predmetom ?
Dakujem
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Racius: poštovné od prodejce by bylo podle mě dražší, kolik si řekne zprostředkovatel za přeposlání?
- tomasjedno