Na obrázku výše je volicí knoflík programátoru myčky. Myčka funguje vcelku normálně, jenom na dvou červeně označených místech (nazvěme je pracovně třeba smetáček a sluníčko) se běh programu zastaví a dál nejede. Tedy u smetáčku se zastaví skoro vždycky a u sluníčka občas. Dříve to chodilo normálně.
Probral jsem různá zahraniční debatní fóra podobných elektrospotřebičů a zjistil, že ten problém je asi dost častý. Nicméně přes různé jazykové i jiné bariéry se mi nepodařilo zjistit, jak na to. Jenom jsem získal pocit, že přinejmenším u smetáčku by se mohlo jednat o čekání na termostat (má jen jednu teplotu 60°C), u sluníčka nevím.
Nicméně problém je už samotné rozebrání. Čelní panýlek ač má zespodu jakési zářezy sundat prostě nejde. Samotný volič se při pokusu o sundání z osičky prostě ulomil. Takže jediná cesta je sundat celou zadní nerezovou stranu dvířek?
Máte s něčím podobným někdo zkušenosti.....?
Jinak samotná myčka se tu nejčastěji vyskytovala ve verzi 45cm, tohle je verze 60cm a u nás se asi neprodávala. Ale vypadá to nemlich stejně. Úplně stejná myčka se prodávala i pod značkou Bosch, lišil se jenom design toho panýlku.