Dotaz na tarif T-mobile.
Moderátor: Moderátoři
Dotaz na tarif T-mobile.
Za každý číslo na firmě budu platit paušál 250,- a za to dostanu 140 minut nepřevoditelného volání a k tomu ještě 250,- převoditelný kredit.
Funguje to tak, že měsíční paušál platím bez ohledu na to kolik provolám.
V rámci tohoto paušálu můžu provolat 140 minut zdarma. Jsou to čisté minuty hovoru kdykoliv a kamkoliv v rámci EU. Převoditelný kredit se čerpá jako první, před volnými minutami a je to kredit na volání podle doby a síťové terminace. Tzn. někdy to je 100 minut volání a někdy jenom 50. Když ho nevyčerpám, převedou do dalšího měsíce.
Výhodu spatřuji v tom, že převedený kredit z minula se rozpočítá všem číslům na faktuře.
Mezi firemními čísly je cena hovoru 0,30
Důvody které je k takové nabídce vedou chápu.
Je to reakce na to, že jsem chtěl na firmě úplně zrušit hovorové paušály a zavést výhradně datové.
Pokud máte zkušenosti s datovými paušály a jejich výhodností ev. máte srovnatelný hovorový paušál můžete se prosím podělit o zkušenosti?
Buď je ještě víc přitlačím ke zdi a nebo je pošlu s hovorovým paušálem do háje.
Dík.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jde mi o to, že on tvrdí že už z nich víc nevyrazím a tváří se tak že pokud to odmítnu tak jiná nabídka nebude. Ono se to ale jeví jako docela výhodné. Pokud spočítám průměrnou dobu volání - s touhle jejich nabídkou vychází cena za minutu hovoru asi 1,80
Mimochodem, jakákoliv otázka tě ohledně nového tarifu napadne, tak by měla být v té písemné nabídce konkrétně už zodpovězena. Pokud ne, tak mám dost primitivní otázku : Když o nic nejde, tak proč tam není ?
Jednak mi jde o to, jaký má kdo zkušenosti s tímhle druhem vyjednávání tzn. jak moc můžu dělat Zagorku a druhak o to jestli třeba někdo nemá podobnej tarif abych věděl kam až můžu tlačit.
A kutilmile - nelituju tě
(zkus to občas přečíst celé
Za ty roky co mám mobil jsem vždycky měl lepší podmínky než byl běžný tarif a vždycky to bylo součástí nějaké separátní dohody mezi mnou a operátorem. Zatím se mi ještě nestalo, že by kterýkoliv z operátorů nedodržel co slíbil.
Jde o to, podělit se o výsledky vyjednávání.
Ale pokud voláte za normální tarif tak asi nevíte o čem mluvím. V pohodě, o nic nejde.
Nemůžu přesně napsat za kolik, ale jsou to desetikoruny za volání ve VPN zdarma, stovkami minut do jiných sítí a datovými tarify cca 4x levnějšími.
Edit:
http://mobil.idnes.cz/telefonica-koupi- ... ratori_apo
Pokud ale kývnu svýmu operátorovi na nabídku popsanou na začátku vlákna dostanu se na hodně podobné ceny. Značnou nevýhodu VPN sítí vidím v tom, že číslo není moje a při přestupu jinam o něj přijdu.
Což třeba nechcu, na naše firemní čísla jsou lidi zvyklý volat a nechce se mi otravovat zákazníky se změnou čísla.
Standa99 píše:... Nemůžu přesně napsat za kolik...
Proč ne?
Blbej Victorytel třeba chce za sedmdesát volných minut dvě stovky, což je absolutně směšný, nikoliv lácí ale nenažraností.
Třeba eKolektiv nabízí za měsíční paušál asi dvě stovky, cenu volání za 1,- a uvnitř VPN 0,35 + roaming EU za 3,20. To už se blíží realitě ale chtějí kauci litr na rok. Mají strach z neplatičů.
Pak mám nabídku z VPNky AHOLDu (zaměstnanci Albertů) ale musel bych přestoupit i s číslem k O2 a v podstatě jim to číslo darovat, to se mi nechce. Ceny podobný jako eKolektiv + do EU stejné volání jako doma.