Dlouhe nacteni slozky na disku D.
Moderátor: Moderátoři
Dlouhe nacteni slozky na disku D.
- Philip_Fry
EDIT : Návod, jak na to, je například zde : http://extrawindows.cnews.cz/zrychlete- ... -windows-7
Hledal jsem nejake reseni, ale niceho smysluplneho jsem se nedobral. Nejspis to hnupi v MS odflakli.
V kazdem pripade dej vedet kdyz na neco prijdes.
Edit. Vytahl jsem vsechny exe , tech je dost, soubory a vlozil je zpet do slozky Program z IE5. Po restartu otevreni zakladni slozky okamzite. Tak jsem to zopakoval se soubory zip. Po restartu taky v poradku. Tak ted to zkusim s apk soubory pro android. Taky ok. Tak jsem ted smazal prazdne slozky ktere jsem vytvoril a restartuji notas. Dnes uz nevim po kolikate.
Uz vim kde je problem. Seradit podel: Standartne tam mam podle datumu. Abych nemusel pracne hledat co jsem dneska stahoval. No a po vytvoreni tech slozek jsem prepnul razeni podle pripony. A vse bylo ok. Ted na konci jsem dal razeni podle data. A ac byla slozka otevrena , obsah zmizel a ukazal se teplomer. Takze razeni souboru podle data je to co dela to opozdene otevreni slozky.
Zabránit tomu lze dvěma způsoby. Jednak zakázáním příslušnému procesu Microsoft Explorer vymazávat příslušné náhledy ve složce C: | Users | UZIVATEL | AppData | Local | Microsoft | Windows | Explorer. Pravý klik na EXPLORER vybrat VLASTNOSTI dále ZABEZPECENI dale UPRESNIT a pak ZMENIT OPRAVNENI.
Dále postupně označit každého uživatele v seznamu, klepnout na tlačítko Upravit a v dialogu ve sloupci ODEPRIT zatrhnout checkbox u položek ODSTARNOVAT PODSLOZKY A SOUBORY a ODSTRANOVAT. Díky tomu uživatelé, včetně samotného systému, nemají možnost mazat soubory uvnitř dané složky. Cache soubory zustanou zachovány.
Další možností jak práci s náhledy urychlit je úplné zrušení vytváření cache souborů s náhledy. Jde to přes Editor místních zásad skupiny. Přihlástit jako admin, do spustit zapsat gpedit.msc. V levé části Konfigurace uživatele | Šablony pro správu | Součásti systému Windows | Průzkumník Windows a v pravé části položka Vypnout mezipaměť miniatur. Klik pravým, zvolit UPRAVIT. Přepínač Není nakonfigurováno na položku Povoleno. Klik na OK a restart.
Jak prosté.
Razeni souboru podle datumu pouzivam dloouho. Takhle mi to vyhovuje.
Mam tady druhy notes. Tem ma razeni a slouceni podle data. A po restartu si pamatuje datum souboru,slozka se otevre ihned. A to ma tech souboru o mnoooho vice. Kde hledat chybu. Dik