Slušnost
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Vono by bylo asi fakt nejjednodušší toho 160-ti kilovýho mastodonta zlískat sukovicí. To jsme předloni měli problém i s krysama, který nehubil a bydleli mu v tom bordelu kolem jeho baráku. A protože měla roubenka původní základy z pískovce a hlíny tak jsem se musel hodně otáčet aby nám nelezli do baráku. No hučel jsem do něj 2 roky, až je nakonec vyhubil. Sranda je, že jsem mu ve svém vlastním zájmu pomáhal ten mrdnik kolem jeho baráku uklízet...
Pokud by se hodila tam postavit zeď, tak stačí povolení a může stavět. K tomu povolení od souseda nepotřebuje, snad jen vyjádření na ten úřad, ale mám silný dojem, že mu ho tam soused dá i s flaškou pro úředníka. A betonovou bych dělal místo cihlové, ta vydrží z druhé strany víc chcánků.
Puda, ty máš ale divné sousedy.
A asi jsem to podělal i já - hned zezačátku jsem mu měl říct "tak takhle ne".
Pořád ve skrytu duše doufám, že ho místní prohlídnou, a přestanou mu to žrát. Jaký divný sousedi? Normální křupanský hovada... Takových je...
Jenže v dnešní době slušnost lidi berou jako projev srabárny.
Mimochodem, obě ty garáže tam přistavil on.
rezis píše:Achab píše:... na akci stačí párkrát zavolat PČR. Pak se třeba bude něco řešit a můžeš mít potvrzeny výjezdy pro rušení nočního klidu....
Možná jsem sráč, ale vzájemné naschvály nikdy nic nevyřešily...
Už i to zavolání PaChů nebo Městskejch Příživníků bude bráno jako naschvál - to Ti dám písemně.