Karta digitallink gital
Moderátor: Moderátoři
Karta digitallink gital
jedou mi na ní jen všechny ČTčka, primy..
ovšem Novy,barandov a slováci už ne.
je to koupený i se satelitem v bazaru.majitel nechce výměnu jelikož na ten jeho satelit by ani nešla.tak se chci zeptat když poprosím CS link,
o aktivaci těch zbylých programů platí se za to v dnešní době neco či nikoliv?
majitel si bude pak platit ten měsíční servisní poplatek
EDIT: není nutností nakoupit tu ICE výměnu,když člověk chce platit od 1.9. ten servisní poplatek a stačí mu ty základní stanice,ale v tomto případě by výměna vše vyřešila
555 píše:...
EDIT: není nutností nakoupit tu ICE výměnu,když člověk chce platit od 1.9. ten servisní poplatek a stačí mu ty základní stanice,ale v tomto případě by výměna vše vyřešila
Nevyřešila - po výměně karty (za 600,-) bys na ní měl zase jen ty programy, co byly na původní "gitalce"
Programy se "dokupují(valy)" za pomoci dobíjecích kupónů.
některých končí jejich platnost tento měsíc, jiné platí do konce tohoto roku
EDIT:
Starší kupony CS Link s omezenou platností
CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónů
Vlastíku - a to říkáš, že jsi na tomto portále "jako doma"
Ještě mně tu leží jeden za 200,-peněz. Jsou s ním dobít ti slováci + další (kdybys chtěl, můžeš ho mít)
- u CSlink/Gital musi byt karta doplacena na neomezene, casto chybi jen 200Kc doaktivace neceho, rocni karta taktez nejde, pak teprve lze CSlink kartu preregistrovat na Vymenu. V opacnem pripade po zadani cisla Cslink karty konci chybou - hlaska ze neni mozna vymena nebo takneco. Nemusi byt doplacene HD kanaly za 200Kc
placene programy na CSlinku (zatim je fuk, jestli CRW nebo IR) :
- jdou nyni predplatit jen balicky MIX, SPORT, MYCH6, DOKUMENTY, FILM, FILMBOX a samostane NovaSport a CSfilm
U balicku MIX, SPORT, DOKUMENTY, FILMBOX a samostanych programu je max. predplatne na 3 mesice dopredu, u ostatnich toto omezeni neni.
chci se jen zeptat.Jak to dlouho trvá přibližně?ta přeregistrace?
nežádal jsem o výměnu.
to mě právě zajímá jak dlouho to trvá než CS link stávající registrovanou kartu na pana X převede na nového majitele.