Laser v tiskárně

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
baci

Laser v tiskárně

#1 Příspěvek od baci »

Zdravím, nemáte někdo prosím vás nějakej tip, jak odstranit hučení laseru v tiskárně? Při zapnutí tiskárny je to OK, ale jakmile na to pustím tisk, tak se laser rozhučí a dělá strašnej kravál. Díky
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

A urcite huci laser? Vetsinou huci vetrak.
baci

#3 Příspěvek od baci »

forbidden píše:A urcite huci laser? Vetsinou huci vetrak.

Ne ne, tohle je na 100% laser, měl jsem ho rozebranej a koukal jak se roztáčí a přitom roztáčení začíná hučet, přesně jak se dostává do největších otáček.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

No pokud to drive nedelalo tak to budou nejspis loziska. Jinak aerodynamicky hluk, ale s tim nic neudelas.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Oldradio »

Zkus lehce namazat hřídelku. Jinak to, co se roztáčí, není laser, ale rozkladový motorek se zrcadlovým kolem, čili scanner motor. Laser do něj svítí z boku.
baci

#6 Příspěvek od baci »

Oldradio píše:Zkus lehce namazat hřídelku. Jinak to, co se roztáčí, není laser, ale rozkladový motorek se zrcadlovým kolem, čili scanner motor. Laser do něj svítí z boku.

Jasně, špatně jsem to napsal, ale bohužel tvoje rada moc nepomohla :-( asi to už nepůjde vylepšit.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Oldradio »

A měl jsi celé to zrcátko s hřídelkou vyndané z ložiska? To uložení je dost fest a jinak se tam olej nedostane. Většinou bývá na starně zajišťovací páčka, jinak ten motorek sám drží dole tahem magnetu.
baci

#8 Příspěvek od baci »

Oldradio píše:A měl jsi celé to zrcátko s hřídelkou vyndané z ložiska? To uložení je dost fest a jinak se tam olej nedostane. Většinou bývá na starně zajišťovací páčka, jinak ten motorek sám drží dole tahem magnetu.

Jasně, to jsem měl celé venku, kápnul jsem tal olej ale žádnou změnu jsem nezpozoroval:-(
MetalGod

#9 Příspěvek od MetalGod »

Olej ne, vazelínu!
Buď rád, že nemáš jehličkovou :svolat:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od drabek06 »

Kdyz uz jste u vnitrnosti laserovejch tiskaren tak se taky pridam. Uz nekolik mesicu nahanim celou laserovou jednotku, nebo jen ten motor s tim zrcadlem do tiskarny HP LaserJet 2200. Nekdo predmnou se v tom vrtal a vyskratoval ten motor a odesel ten ridici svab pro nej (je v nem krater). Takze kdyby nekdo mel vrak tyhle tiskarny a odprodal by tuto cast . . .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“