CIHELNA 2012

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

CIHELNA 2012

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Kdo jste byl?
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Chtěl jsem jet, ale byl jsem po noční, takže to padlo. Kolega z druhý směny byl na generálce (v pátek) a říkal že nic novýho, pořád stejný ukázky - AČR párkrát popojede s T-72M, vystaví Dingo a Pandur plus pár dalších vozidel staticky, prolítnou s Grippenama a s Mi-24/35, seskočí pár paragánů, historici se převlíknou za Čechy a ordnery a vystřílejí trochu prachu naslepo a tím to hasne...

Ale 1.září se chystám do Lešan (u Týnce nas Sázavou), bude tam od rána 9:30hod 10. ročník akce nazvaný "Tankový den" ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
TAKJAN

#3 Příspěvek od TAKJAN »

Jo, je to postejný. Ale pro vnoučata super. Před dvěma roky nepouštěli do vrtulníků, dnes jim to děcka systematicky ničily. V lešanech jsem byl loni, dobrý, až na příjezd. Začínal jsem tam vojnu. Tak to střídám LEŠANY-KRÁLÍKY..
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Já na Cihelnu vytáhnul rodinku vloni. Nejenom že mě žena po půlhodině sprdla, proč ji tahám někam kde si "jen pár blbců hraje na vojáčky", ale i dětičky si stěžovaly "na děsnou nudu". Prostě jsem se zařekl, že už je na podobný akce brát nebudu, ať mi vlezou na záda.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
MirrA1

#5 Příspěvek od MirrA1 »

Jezdím dost často, koho tato tématika zajímá, tak mohu jen doporučit. Letos tam měla střílet i naše houfnice Dana.
Hejnicek

#6 Příspěvek od Hejnicek »

Byl jsem, ale uz je to 4 roky. Libilo moc, chci jet nekdy zase..
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

MirrA1 píše:... Letos tam měla střílet i naše houfnice Dana.

Očitý a ušitý svěděk tvrdí, že tam byla a opravdu vystřelila.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“