Spouštění a funkce Win
Moderátor: Moderátoři
Spouštění a funkce Win
Re: Spouštění a funkce Win
Kaca píše:Prosím o radu ! Při spouštění Win Xp se neustále zobrazuje okénko : Přhlášení k systému Windows. PC se zastaví a dokud nedám OK, nerozběhne se. Já bych potřeboval aby se rizběhl bez nějakého takového nebo podobného omezení. kaca
Ak som spravne pochopil,nechces sa prihlasovat po zapnuti Win. Ak mas Win 2k/XP chod do "Control Panel" --> "Users accounts" tam, by mala byt moznost zaskrtnut cosi ako prihlasovanie bez hesla. Ak sa prihlasujes do siete s domenou, tak tam je to riadene spravcom domeny,skus ho kontaktovat.
Ak mas W98/ME, tam to ide zlozitejsie,ale da sa to aj tam.
Pak mám ještě jeden problém a to ten že při poslání mailu nejde otevřít adresář v pravo pod okénkem pro adresy. Nechci se moc vrtat v nastavování abych něco nepo.... ale za dobrou radu která mě pomůže bych byl moc rád.
Aby sa Ti dalo poradit, treba viac info, napriklad aky mailovy klient pouzivas ... Teraz by to boli len dohady.
- pocitujlasku
Kaca píše:ještě jsem přišel na to že když si dam změnit přepínání uživatelů tak mi to napíše tohle Instalace klientských služeb systému NetWare zakázala rychlé přepínání uživatelů a úvodní obrazovku. Pokud chcete tyto funkce obnovit, odinstalujte klientské služby systému NetWare. Bohužel nevim kde je mam odinstalovat prosím poradte. Dekuji
koukni se do ovládacích panelů - přidat nebo odebrat programy-prohlídni si naistalovaný softwér+přidat nebo odebrat součásti systému;další možnost,pokud provedená instalace Net waru není moc dlouho v PC-použít bod obnovení k datu před instal.Net waru.
Nevím ,jakého pošt.klienta používáš,podívej se-tlačítko start-přístup a výchozí nastavení programů-co je nastaveno jako výchozí-nebo v ovl.panelech na možnosti internetu.
Ještě bych se podíval na místa v síti a síťová připojení v ovl.panelech.
Jako další možnost (možná nejrychlejší)bych viděl přeinstalovat win.XP v PC