Vysavač Zelmer Jupiter 4000.0.M67ST

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bohy

Vysavač Zelmer Jupiter 4000.0.M67ST

#1 Příspěvek od bohy »

Dobrý den, potřebuji rozebrat tento vysavač. Už jsem ho částečně rozebral, ale nevím jak postupovat dál. Předem děkuji za odpovědi.
Přílohy
Zelmer.JPG
(273.01 KiB) Staženo 514 x
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

hore nad kolieskami kde sa spájajú plasty sú západky a aj v zadu dole. treba šroubovákom jemne podpáčiť a uvoľniť. teraz som rozoberal podobný Zelmer Magnat.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
JirkaCZ

#3 Příspěvek od JirkaCZ »

Ano, přesně jak psal KUBO, ta spodní západka je jakoby pod místem kde je otvor pro kabel, jinak co tomu vysavači chybí?
bohy

#4 Příspěvek od bohy »

Děkuju moc za rady. Tu spodní západku se mi podařilo ulomit, ale drží to i bez ní. Sestra vyluxovala mokrý koberec. Vyčistil jsem motor a nechal jsem ho den vysušit. A kupodivu vysavač funguje. Ještě musím sehnat plast co drží filtrační sáček.
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

no u nas tiez vysavac po vysavani mokreho koberca po niekolkych dnoch susenia fungoval...avsak len par minut...potom zahorel a smrad v celom dome...takze by som sa na to nespoliehal...
JirkaCZ

#6 Příspěvek od JirkaCZ »

No, jestli se do toho motoru nedostala voda tak by se celkem ani nemuselo nic stát, možná by to chtělo vyměnit ložiska.
tatramacek

#7 Příspěvek od tatramacek »

To ja nechca vysal asi litr vody a voda proletela motorem. Motor prezil po vysuseni vysati auta. Loziska jsou ko...
Audaces fortuna iuvat
Zirafka

#8 Příspěvek od Zirafka »

Díky za návod, ty packy jsou fakt suprově umístěné... Ale už se mi to povedlo a vysavač bude jako nový :-)
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“