KValitny zosilnovac a parametre
Moderátor: Moderátoři
Sendyx píše:Já nevím, co má být podnětného na SOČ ve stylu "najdu plánek a podle toho cosi postavím" ? K čemu to je ?
Mám takový pocit že dnes kdybys dal Splitovi ale i jinym tranzistor tak se budou koukat k cemu to je a jak to funguje. Dnes nikdo nepremysli proc ta vec funguje ci nefunguje. Viz dotazy vyměnil jsem skoro vše a nejede to. Za to může ale myslím doba a bude hůř. Dnes všichni umi napsat program ale jsem zvedav kkdo bude za 10let delat tu "mechaniku" bez ktere jim program bude k nicemu. Ještě to poupravim. Neni to mysleno proti splitovi. Je to ma uvaha
Nedávno jsem zažil borce s kravatou a sakem, který půl dne seděl u netu a sháněl datový Dsub 25/Dsub 25 v křížovém zapojení, nebo konverzní křížovou koncovku, protože objednal ten v přímém zapojení a křížový nikde nebyl... nakonec se kolega naštval, sundal jednu krytku a těch pár drátů k úžasu IT manažera přepájel.
Jaké parametry by měla mít kvalitní SOČ,aby měla šanci na dobré ohodnocení?
Já nevím, jako SOČ bych si třeba představoval něco takového, jako sestavit třeba jednoduché tradované zapojení, a provést k němu kupu měření a tak ukázat, co ten paskvil se 3 trandy umí.