Korekční předzesilovač

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tom51
Kontaktovat uživatele:

Korekční předzesilovač

#1 Příspěvek od tom51 »

Zdravím scháním planek na nějaký kvalitní Korekční předzesilovač.Muze mi někdo pomoci.
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

co má umět?
tom51
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tom51 »

Hill píše:co má umět?
výšky/basy, balance , minimalně 4 vstupy a aby měl lepší parametry odstup šum/signal
Hill
Administrátor

zatím

#4 Příspěvek od Hill »

Abys rozuměl dotazu: já jsem se zabýval častěji korekčními zesilovači k magnetofonovým hlavám a gramofonovým přenoskám.

Zatím se podívej tady na upload, něco se tam najde. A taky tě odkážu na konkurenčně spřátelené stránky www.elweb.cz, tam se taky najdou dost dobrá zapojení nebo odkazy k nim.
Do příštího týdne nemám přístup ke svým zálohám, až to půjde, přidám něco.
Hill
Administrátor

Williamson TT

#5 Příspěvek od Hill »

Stáhni si Williamsonův korektor ze zesilovače Twin20 - mám ho vyzkoušený a svého času jsme ho stavěli raději, než Baxandallův. Potenciometry jsme používali TP289 (tandemové se zaručeným souběhem). Pokud je balance nastavena na střed, má celý zesilovač zisk asi 8 dB.
Výstup může budit přímo výkonový zesilovač.
Potenciometr na vstupu nemusí být zrovna s průběhem G, lze použít průběh Y a na odbočku připojovat přepínačem RC člen fyziologického řízení hlasitosti.

Tady je to schéma http://www.ebastlirna.cz/ftp/index.php? ... ectory=Schémata/Zes
wwsly

#6 Příspěvek od wwsly »

zdravím, mohli byste mi někdo poradit s návrhem aktivního korektoru?nebo mi doporučit nějaký.. podmínkou je že musí být s oz.
wwsly

#7 Příspěvek od wwsly »

případně alespon doporuučit nějakou literaturu a základní požadavky jako malé hodnoty potáků,kvalitní oz ap??díky
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“