PC + lednice = Elektrika
Moderátor: Moderátoři
PC + lednice = Elektrika
Když mám puštěnej počítač a reproduktory všechno běží v pořádku, až do té doby než sousedovo lednice - (vypne nebo zapne / to je úplně jedno), tak mě to v těch reproduktorech "zapraská", no a když třeba nahrávám nějakou muziku tak to praskání se tam oběvuje.
Jak to odstranit, aby mě to v těch reproduktorech nepraskalo?.
Kdo by věděl tak prosím napište.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
- alovka
- Zakladatel fóra/superadmin
- Kontaktovat uživatele:
UPS
spoje
Ty asi máš tu smůlu, že ten větší přechodový odpor je před místem, kde je odbočený sousedův odběr, tedy před elektroměry. To je neměřená část odběru, zaplombovaná. V každém případě to lze zjistit měřením - nechat si udělat revizi elektrických zařízení v bytě i na přípojce a na základě výsledku revizní technik zkonstatuje, jestli se jedná jen o špatný spoj (nahlásit rozvodnému závodu a žádat nápravu) nebo o vlastnost sítě v místě (pak obvykle použít některá z výše uvedených opatření; mimochodem tu UPS používám taky).
- Artaban001
Re: UPS
alovka píše:Ten samý problém jsem řešil. Problém jsem zaznamenával jednak ve zvuku, tak i v obraze. Zkoušel jsem několik variant odrušení a spokojený jsem byl až jsem si pořídil záložní zdroj ( UPS ). Koupil jsem APC 500VA za 1.200,-Kč nový na inzerát.
Já sehnal za 1000Kč UPS APC SMART 1000 (jen jsem do ni musel koupit baterky - 2 X 549Kč ) a hodně to pomáhá, co se týká odrušení. Akorát nikde nemůžu sehnat software PowerChute, který by s tím chodil..
Používáš to, nebo to máš jen tak jak já, jak to našly Wokna XP?