Rušička TV

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

Ale veď to aj robia . Okrem skákania z oblokov a mostov sa aj strielajú a okrem toho sa likvidujú stravou i stylom života . Čo znám vetšinu ludí , tak len nejako prežívajú . Len nezačni hovoriť o vrchných X . Tí ma nezaujímajú , niesom imi .
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od AmarokCZ »

fero7 píše:Ale kdeš by sme boli bez optimistov?
Myslim, ze uz by sme davno neboli.
Ak by ludia neverili ze bude lepsie, tak sa uz davno zasamovrazdia, alebo urobia nieco este horsie.
Otázkou je spíš kde bychom byli kdyby nebylo optimistů. Řekl bych že dál, optimista je totiž blb jak píše BOBOBO.
Sebevrazi jsou podle mě optimisté - očekávají že vše bude OK ale realita je ve většině případů opačná, což musí hodně naštvat když celý život očekáváš něco pozitivního ale přichází jen negativní věci vůči tomu očekávání. Kdežto pesimista má očekávání buď reálné, nebo horší než realita a v tom případě ho potěší když je realita lepší než jeho očekávání.
http://www.zvodovodu.cz/ | Pokud neodpovídám na téma a chce něco vědět, pište SZ!
fero7

#18 Příspěvek od fero7 »

Ja viem ze je piatok, ale inak vsetko OK?
Kazda veta je "na hlavu".
"Otázkou je spíš kde bychom byli kdyby nebylo optimistů." Ved to som pisal, preco to "spis"?
"Řekl bych že dál, optimista je totiž blb jak píše BOBOBO." Ak by sme boli dalej vdaka blbom, tak "PEKNE DAKUJEM."
"Sebevrazi jsou podle mě optimisté - očekávají že vše bude OK ale realita je ve většině případů opačná, což musí hodně naštvat když celý život očekáváš něco pozitivního ale přichází jen negativní věci vůči tomu očekávání." Samovrahovia su skor pesimisti, lebo uz nemaju v co verit a az nemaju co stratit.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od workhard »

Při pohledu na geometrickou řadou rostoucí počet indiánů též nejsem přílišný optimista. :?
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od AmarokCZ »

fero7: no ta první věta je evidentně trochu mimo :oops: , zbývající dvě jsi ale evidentně moc nepobral.
http://www.zvodovodu.cz/ | Pokud neodpovídám na téma a chce něco vědět, pište SZ!
Vogon

#21 Příspěvek od Vogon »

Je to asi patnáct let zpátky, (takže už promlčené :-) ) ještě v jiném bydlišti.
Do malý bytovky se nastěhovala do 2+1 asi patnáctičlenná rodina cikánů.
Bordel, smrad, výkaly na chodbě, rušení nočního klidu etc.
Domluvil jsem se se s jejich sousedem a napojili jsme se jim přes průchozí zásuvky do jejich rozvodu. Pěkně v klidu a potichu bez stížností a s úsměvem na líci. Cikáni měli najednou odběr jak prase. Samozřejmě to neplatili, do měsíce byli bez proudu a pokusy o napojení na chodbu byly řešeny opět bez stížností a s úsměvem štípačkami a elektronickým schodišťákem. Za tři měsíce byli pryč.

Za obzvlášť vypečený způsob vyhánění škodné taky považuji ucpání odpadní roury v patře pod nimi a synchronizované spláchnutí nad nimi.

Proti těm tukanůmje potřeba použít jejich tupost a ignoraci. Jsou většinou blbý jak troky, nerozumějí základním principům fungování věcí a zařízení které používají a většinou jsou dost naivní ve vztazích k necikánům. Používají jeden zákldaní "mustr" vychcanosti a vychytralosti ale průměrně inteligentní necikán dokáže vymyslet desítky triků jak jim omezit akční rádius. Je potřeba vytrvat a zepříjemňovat jim život stejně jako oni okolí. Nenápadný ale vytrvalý tlak na více frontách; jedna rušička nic nevyřeší.
KarelP

#22 Příspěvek od KarelP »

Chtěl jsem pomoct né zahájit diskusi

Prosím všechny jak píšou jenom k té rušičce

Nebo jak nepíšou nic děkuji
fero7

#23 Příspěvek od fero7 »

Neviem so sa rozculujes.
Myslim, ze kazdy Ti chcel iba pomoct.
Andrea

#24 Příspěvek od Andrea »

Asi bylo trochu naivní lézt na diskusní fórum a očekávat, že se tam nebude diskutovat.
KarelP

#25 Příspěvek od KarelP »

Napsal jsem to velkyma pismenama a stejne to nepomohlo

muzes jit na icq a nechat tohle tema na pokoji dekuji fero
fero7

#26 Příspěvek od fero7 »

Icq nepouzivam, zial v tom Ti nevyhoviem.
Ano, mozem prestat Ti radit .
Ale som velmi zvedavy kto Ti co mudre a prakticke este poradi.
Alebo cakas radu "namier kanon na susedov a vypal 3 ostre rany?"
V kazdom pripade by som sa velmi rad dozvedel ako to skncilo.
Rad si pockam.
P.s. Skus pisat spravne a konkretne.
kokun

#27 Příspěvek od kokun »

KarelP píše:Dobrý den

Než začnete psát všeci proč se o něco takového zajímám
Tak si tohle přečtete

Bydlím v paneláku už několik let sem tam nějaký hluk ale to je všude jinak normálka jsou to ale asi dva měsíce co se přistěhovala romská rodina a mají neustále puštěnou televizi od 12hod do 6ráno mám malou dcerku a ta nemůže kvůli hluku spát ostatní sousedé si stěžovali jako já ale ničemu to moc nepomohlo policie tady už taky byla několikrát ale ti to sepíšou a to je tak všechno...

Nejsem sice žádný rasista ani nechci dělat špatné věci
Ale byl bych rád za tu rušičku

Jsem šikovnej ale na elektroniku moc nejsem
A nevím jestli mají kabelovou nebo normální televizi

...

Čílíš se tady zbytečně.
A kromě toho, že nejsi ne elektroniku, tak taky nejsi ani na češtinu 8O :cry:
Honza - kokúň

#28 Příspěvek od EKKAR »

Zaangažovat do problému sousedy nad nima a několikanásobně nechat Tetku Skleněnou Rózu, aby zařídila přetečení vany, vytečení pračky... a podobně. Poradil bych i další řešení, leč to už by se mohlo dát klasifikovat podle §§§ Tr. Zák....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
mi-ro

#29 Příspěvek od mi-ro »

Já bych tady skutečně neřešil jiné problémy než možnost zarušit sousedovi TV. Jde o technický problém o kterém máme diskutovat. Je mi jedno, kdo je jeho soused, zda to je legální (autor je předpokládám dospělý a SVÉPRÁVNÝ). Tak proboha neraďte někomu, kdo shání schéma aby vzal klacek a vyřešil to silou.
..to bude jen ňákej odpůrek
Hill
Administrátor

#30 Příspěvek od Hill »

KarelIP: já nevím, co ještě čekáš a co myslíš, že ovlivníš velkými písmeny? Každý v této diskusi se snaží nějak poradit nebo aspoň nastínit modelovou situaci. A jsou to většinou zkušení praktici, co vědí, o čem je řeč.

Jsi na diskusním fóru, tak to laskavě respektuj a nebuď líný číst. Je tam snad už všechno, co potřebuješ vědět.

Ale shrnu ti to ještě jednou a pomalu. Čti pozorně:

je úplně jedno, že elektronice nerozumíš, tvoje situace stejně nemá legální ani dostatečně účinné elektronické řešení, tak nevím, proč se pořád upínáš k tomu, že tudy cesta vede.
Opakuji, cos tu už měl několikrát číst - jakoukoli rušičkou si zaděláš na potíže sám sobě, aniž bys měl šanci problém vyřešit byť jen částečně.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“