Problem se Sony MP3 na PC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Problem se Sony MP3 na PC

#1 Příspěvek od Celeron »

Mam tady divnej prehravac Sony MP3 NWZ-B135F. Kdyz se strci nabit do USB, tak se nalezne novy hardware "MPT device". Ta hlaska strasi asi 3 minuty a pak se napise dalsi , ze bylo rozeznano nove zarizeni ale bez resetu Pc nepujde. No a po resetu ho PC uz nezna. Zkusil jsem reset MP3 ale je to stale stejny. Na vyhozeni tesne po zaruce? Jo kde jsou ty casy, kdy Sonacky telky z Tuzexu makaly 25 let bez zavady. Netusite nekdo, co je to za zradu?
Diky
Jirka
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Skus to na inom PC. A pripadne skus novy firmware, Sony vydava aktualizacie.
jarda
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od jarda »

A jak to reaguje na jiném USB? A na Linuxu jak? Tam netřeba restart.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Wmp 9 a vyssi nainstalovany?
Philip_Fry

#5 Příspěvek od Philip_Fry »

Není někde v menu toho přehrávače nastavení, jak se má chovat USB? Jestli jako USB host / MTP (nikoli MPT, je to od Media Transfer Protocol) device?
Celeron

#6 Příspěvek od Celeron »

rnbw píše:Skus to na inom PC. A pripadne skus novy firmware, Sony vydava aktualizacie.

Nojo, ale jak tam tu aktualizaci dostat, kdyz po tom vyzadanym resetu ho uz PC nenajde? Zkousel jsem to na 3 masinach na USB2 i 1 a stale stejny.
Ale ted jsem si vsimnul, ze umrel i jako prehravac. Po zapnuti se pouze rozsviti podsviceni displeje a dal nereaguje. A ted asi po 5 pokusu uz po zapnuti naprosto nic. Nemuze to byt nakonec baterka. Je to asi 3 roky stary a malo pouzivany. Co kdyby nemela napeti a pri pokusu nabijet z USB by se to nejak kouslo? Zkusim MP3 nechat pres noc na USB nabijecce (adapter do 230V).
Jirka
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Flashovacia utilita moze fungovat aj ked MTP (prenos suborov) nejde.
Celeron

#8 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem tu MP3 nechal pres noc v USB nabijecce. Stav se zmenil ale k horsimu. Po pripojeni do USB nekolika PC je MP3 ignorovana.
Vubec se chova nak divne. Pri zapnuti naskoci na displeji MP3 nastalo napis Walkman a tim to konci, na nic dalsiho nereaguje, zhasne az po stisku cudliku Reset. Pokud se MP3 zapne a je zapnuty prepinac Hold, tak na displeji se vypise Hold a MP3 se vypne. Neni to tedy uplna mrtvola. Co s tim? Do servisu nebo do kose? Jestli to hralo 20 hodin.... Vypada to ze je neco s FW, treba ze ho kus chybi. U tehle veci je FW ulozen v ty samy flash co datovy soubory? Pak me jeste napada, jestli v tom nevytekla LiPol ci co to v tom je a streva jsou postupne rozezirana.... Ale jak se do toho nedestruktivne kouknout, neni videt kudy...
Jirka
jarda
Zablokován
Zablokován

#9 Příspěvek od jarda »

Pokud je v záruce, tak reklamace. Pokud ne, tak se trap. Mám takových několik, a k ničemu. Ale nevyhazuji je.
Celeron

#10 Příspěvek od Celeron »

Na zacatku jsem psal, ze je tesne po zaruce...
Jirka
jarda
Zablokován
Zablokován

#11 Příspěvek od jarda »

Mohu se s tím i já potrápit... ale SK, a výsledek nejasný :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“