Kvalita CRT

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kozoka

Kvalita CRT

#1 Příspěvek od kozoka »

Když jde obyčejný člověk do obchodu koupit novou televizi a uvidí nějakého 100hz žebráka se slim obrazovkou tak opravdu zvolí LCD nebo Plazmu.
1010

Re: Kvalita CRT

#2 Příspěvek od 1010 »

kozoka píše:Když jde obyčejný člověk do obchodu koupit novou televizi a uvidí nějakého 100hz žebráka se slim obrazovkou tak opravdu zvolí LCD nebo Plazmu.
Ale není to pravidlem :wink:
Neutron

#3 Příspěvek od Neutron »

Ja tam vidim akurat rozdiel vo velkosti. A to , ze CRT je vacsia , mi nejak nevadi , uz som zvyknuty.
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Jako daleko větší problém bych viděl programovou náplň tý bedny.
Vyhovovalo by mi, kdyby ke každému modelu existovala verze bez anténního vstupu, zato s video R-G-B vstupem, takže by to podle zákona nebyl televizor ale zobrazovací jednotka a mohl bych tak vyfakovat celou ČT s jejími 🤐 poplatky... CRT nebo LCD nebo třeba Nipkowův kotouč :parmen:
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Crifodo píše:Jako daleko větší problém bych viděl programovou náplň tý bedny.
Vyhovovalo by mi, kdyby ke každému modelu existovala verze bez anténního vstupu, zato s video R-G-B vstupem, takže by to podle zákona nebyl televizor ale zobrazovací jednotka a mohl bych tak vyfakovat celou ČT s jejími 🤐 poplatky... CRT nebo LCD nebo třeba Nipkowův kotouč :parmen:
Neboj oni brzo budou vybirat i z monitoru. co kdyz si na nem budes prohlizet dilo nekoho jineho??? Je to magorina. Nevím proc musime platit TV maji si to zakodovat a kdo plati ma kod stejne jako ostatni spolecnosti. Jsou veci ktere proste nechapu. Nebo uplne bez reklam :lol:
Internet - metla lidstva
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Oldradio »

Crifodo píše:Jako daleko větší problém bych viděl programovou náplň tý bedny.

A tobě by nebylo líto budovy na Kavčích horách s vytlučenými okny a prázdnými kancelářemi, protože jinak by ČT dopadnout nemohla, kdyby musela fungovat jako pay-tv. Až skončí analogové vysílání, tak pro spoustu lidí to snad bude důvod pro odhlášení televize, když jejich přístroje budou náhle bez schopnosti příjmu vysílání...
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“