Tak co se včera nestalo. Jedu si to takhle jako každej den několikrát centrem Liberce a stojím na křižovatce a rozjíždím se a všímám si že řízení jde poměrně tuze. Po rozjetí to bylo lepší, ale na další křižovatce se situace opakovala. Tak jsem si říkal, že jsem někde pích, takže jsem zajel do nejbližší, klidnější ulice, vylezu z auta a koukám na gumy a všechny normálně nafouklý. Otevřu kapotu a koukám na hladinu oleje v nádržce posilovače . . . úplně prázdná

. Kouknu zezadu za motor, kde je řízení a vše bylo čerstvě od oleje. Takže mě bylo jasný že někde něco prdlo a olej šel ven. Takže jsem jel do servisu a byla prdlá jedna hadice, kterou tam dal servisák minulej rok, když se posilovač opravoval. Ten 🤐 co to dělal, tak musel napojovat tuhle tlakovou hadici a udělal to tak, že na kovovou trubičku napojil gumovou hadici, pak po kusu k tomu připojil kovovou trubičku a k ní opět gumovou hadici. A jednu z těch hadiček co použil, byla obyčejná, bez nějakýho výpletu. Takže se teď nafoukla a prdla. Včera tam v tom servisu dal tlakovou v jednom kusu, bez nějakejch šílenejch spojů a redukcí a je vše OK. Ale hlavně co se změnilo ke starýmu, je účinek toho posilovače. ! Před rokem po jeho opravě jsem tu řešil že řízení jde poměrně ztuha, oproti stavu před servisem. Mno a po včerejší opravě jde řízení jako dříve, takže krásně lehounce. Takže zakopanej pes byl celou dobu v těch mega redukcích a spojích co tam ten mamlas před rokem vytvořil . . .