LCD TV SAMSUNG
Moderátor: Moderátoři
LCD TV SAMSUNG
Mám takový blbý dotaz..
Mám na dílně LCD samsung cca 86cm a obraz hrozně moc svítí.
V obraze je bílá mlha a obraz je neostrý.
Kde by mohla být vada.
Našel jse ve zdroji 3 nafouklé kondíky 1000/35,ale tím to není.
A náhradní moduly do samsungu se jsou těžko k sehnaní.
Ano mám to na kšeft,ale tohle je taková zrovna blbá závada.Nejlepší zavada je když TV nejde vůbec.To je hračka opravit,ale horší je když TV jde a má takovou nebo podobnou zavadu a nikde nic není.Všechny napětí sedí ..... .
A myslel jsem že tohle je forum kde si radíme a pomáháme si.A né to co tady předvádíte..
Omlouvám se uživ.''keemo'' typ a chassis doplním co nejdříve.
tomas86 píše:Tak děkuji za rady.
Ano mám to na kšeft,ale tohle je taková zrovna blbá závada.Nejlepší zavada je když TV nejde vůbec.To je hračka opravit,ale horší je když TV jde a má takovou nebo podobnou zavadu a nikde nic není.Všechny napětí sedí ..... .
A myslel jsem že tohle je forum kde si radíme a pomáháme si.A né to co tady předvádíte..
Omlouvám se uživ.''keemo'' typ a chassis doplním co nejdříve.
Takže to máš na kšeft ...
"Nejlepší zavada je když TV nejde vůbec.To je hračka opravit ..." - a ty "špeky" ať opravují servisy ...
"A myslel jsem že tohle je forum kde si radíme a pomáháme si. ..."
Máš tu (všeho všudy) 14 příspěvků, ale z toho ani jeden, kterým bys pomohl někomu jinému.
Takže si to vysvětluješ tak, že pomáhat mají všichni, předejším tobě (aby ti ty kšefty lépe šly)
Omlouvám se uživ.''keemo'' ... - my všichni ostatní jsme ti šumafu(c)k (pravidla-nepravidla)
tomas86 píše:Omlouvám se uživ.''keemo'' typ a chassis doplním co nejdříve.
Ale doposud se tak nestalo