PC zdroj - nezvládá . . .

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od drabek06 »

No tak jsem na netu nasel nejakou kalkulacku vykonu, vse jsem zadal a vyslo me 245W. A proc ne autobaterku ? Uz to mam vyzkouseny :wink: Je to APC UPS Smart 400. Je to o neco vetsi nez list papiru, vysoky asi 5cm. Uz jsem to zkousel a vydrzelo to 2 hodiny a pokles byl asi 0.5V z ty seriovy kombinace dvou autobaterek, takze by to bezelo az do aleluja. Pac jsem zjistil ze se vypina az pri poklesu pod 20V. Je to starsi UPS, neuklada si informace o stavu kapacity akumulatoru do pameti.
rezis

#17 Příspěvek od rezis »

Nechci ti kazit naladu ale skoro vsechny smart si ukladaji data. Krom tech plochych se starym znakem APC. ten stary je takovy zaobleny. Ona podle napeti urcuje dobu zalohy a vypne se ti predcasne.
Internet - metla lidstva
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od drabek06 »

pole

#19 Příspěvek od pole »

Ja by som na tvojom mieste prekontroloval tie elity v zdroji - teda pokial zdroj nema zo 6mesiacov. Mal som podobny problem len v mojom pripade boli zle elity na doske. Malo vykonnym zdrojom to urcite nebude. Daj bacha nech ti ten zdroj koli zlemu elitu neprdne cely a nepokazi vsetko co mu stoji v ceste! Naozaj sa to oplati aspon prezrit !
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od drabek06 »

Ten zdroj mam asi 5 mesicu . . . neni to ani pul roku.
Crifodo

#21 Příspěvek od Crifodo »

na rušení mají stejný nebo spíš větší vliv elyty na MB, protože jsou blíž zdroji rušení vinou impulsních odběrů a mají tak (a nebo přestanou mít) filtrační účinek.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od drabek06 »

Ale ty elity jsou na fitraci napajeni pro desku, ne ? Aspon si to myslim. Ja mam problemy s grafikou, deska funguje dobre !
rezis

#23 Příspěvek od rezis »

Deska zivi i grafiku. Zdroj preci nedava 1,5V ktere je na AGP. Zbytek ktery AGP neni schopno dodat se resí pomoci pridavneho napajeni.
Internet - metla lidstva
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od drabek06 »

No vsak jo, to okno ktery me to vyhodi pri nabehu remca ze neni dostatecny napajeni grafiky coz znamena ze na tom externim napajeni neni napeti ktery ma bejt ! Meril jsem zdroj a ten na 12V vetvi dava 12.52V a na 5V vetvi dava 4.85V.
pole

#25 Příspěvek od pole »

Presne doska zivy AGPcko. AK su zle kondiky na doske AGP nejde.... Ja som to zistil tak ze mi pocitac s AGP kartou nenabootoval a s PCIckom v pohode. No ked som tu moju AGP kartu dal do druheho PC vsetko pohode. Potom som meral napatia na doske a vida bol to napuchly kondik.

Prezri kondiky na doske ci niesu nafukle alebo dako divno deformovane. Dakedy nemusia ani byt ale aj tak su kaput. Treba na to ESR merac. ja mam ten od zajic.cz a je to genalna masinka (dobrym veciam sa ma robit reklama:)

Pripadne SKUS ESTE POKUS:
Namiesto toho 350W zdroja zapoj len ten pomocny co to spravit.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od drabek06 »

No jak jsem rikal, grafika co tam byla predtim bezela dobre. Az kdyz jsem tam dal tuhle novou tak to zaclo delat ! Nekdy ta hlaska vybehla a neky ne. Stacilo kdyz jsem odpojil CD- ROM a uz to nevybehlo. Vcera jsem tam dal ty dva zdroje a uz to bezi bezproblemove. Zadny hlasky to nepise.
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Mourek »

ke zdrojum Eurocase mám averzi od té doby co jsem dostal na stůl 3 vyhořelé za týden. A v tom jednom byla v tištáku díra
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od drabek06 »

Tomu rikam BONUS :D Tak ja zacnu setrit . . .
pole

#29 Příspěvek od pole »

drabek06 : No ty pochop to ze s novou grafikou sa zvysil aj odber z dosky a zo zdroja. Takze preto to zaclo vyhadzovat. A ako pises ze to vyhadzovalo cim dalej tym castejsie tak to svedci jeni na zle kondiky nic ine... Tiez myslim ze zdroj 350W to nemoze mat problem utiahnut. To by chrafika musela tahat 100-150W a to urcite netaha. Ale je to tvoje PC tvoje data nechcem ti do toho kecat ked ti to odyde radil som ti dobre. Pocitac na 2 zdroje je podla mna nezmysel aj ked nevravim ze to nemoze chvilu do totalneho krachu dakeho toho kondiku pomoct vyriesit tvoju situaciu
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od drabek06 »

Jj, to jsem psal ze to zaclo psat cim dal casteji a ted furt, ale tu grafiku mam teprve 14 dnu. Pri prvnich spustenich to nedelalo a pak nekdy jo a nekdy ne a ted furt.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“