Ahoj. Synovec me pozadal jestli bych mu nevymenil praskle sko, spadl mu. Displej fungoval. Dotyk taky. Objednal jsem z ebay onen dil. Rozebrat se mi to povedlo ale pri spetne montazi, usazeni toho skla do toho plastu, a pri pritlaceni na to sklo, aby si sedlo a prilepilo se na oboustrane lepici pasku, prasklo. Okolo tlacitka. Tak jsem objednal sklo i s tou vanickou, vcetne cidla, repraku a toho stred. tlacitka. Ta puvodni plastova vanicka je uz taky nejaka divna. Po obvodu je nejaka kuma ktera je na nekolika mistech natrhla. Holt uz ma roky. Vse jsem sestavil dohromady, bez obtizi. Pripojil tri flex kabel a nez jsem to uplne zavrel tak jsem to zapnul ze zkontroluji funkcnost. A displej nejede. Telefon byl tyden bez stavy, vypnuty. Ale foun asi zije, ozval se nastaveny budik a tlacitko na boku reaguje. Vypnuti a zapnuti zvuku iphone zavibruje. Nemel jsem ho dovreny uplne takze stred. tlacitko bylo nezapojene. Je mozne ze by displej nejel bez toho tlacitka ? Vse jsem rozdelal a zkontroloval jestli nebyla chyba pri montazi. Nic
neposkozene. Ta vymena je jednoducha. Baterka kaput asi nebude. Nabijecku nemam ale byl po tom tydnu asi 40 minut na nabijeceu kamose. Tak uz fakt nevim co s tim delat. Dekuji za pomoc
Edit. Ted jsem na jednom videu videl ze se zapina displej tim stredovym tlacitkem. Kdyz je foun uspany. Ja jsem zapinal lcd, tlacitkem on-off co je nahore. A jestli vubec jde zapnout displej tim hornim tlacitkem.
Nejde lcd, alebo len podsvietenie? U iPhone pri slabej baterke a pohlade z vrchu nevidis ikony na lcd. Skus pozriet zboku, ale najskor vybita baterka. Pri slabej baterke je vypnuty jas, resp. podsvietenie.
ten flex se mi nezda. zkoukl jsem par videi. vedel jsem o flexu a tak jsem to otviral kvuli odpojeni flexu opatrne. No ale mohlo se to poku*vit. Nevsazim na vybitou baterku. Vcera me navecer otravoval nejaky alarm, upozorneni. A dneska se to opakovalo. Myslel jsem si ze kdyz tel. funguje tak musi byt baterka nejak funkcni . a v tom pripade ocekavam ze by mel jet displej. Jablko ale neznam. Takze kdyz poklesne napeti pod urcitou mez tak displej se nerozne ale telefon je stale ON ?
Presne ako hovoris, ked baterka klesne pod istu hranicu tak sa podsvit nerozbehne...ale fon bezi..robil som 3GS a tam som sa stretol s tym problemom..Myslel som ze je lcd v tahu..ale potom som si vsimol pod uhlom ze lcd bezi..hodil som ho na nabijacku aa za cca. 10 min na nabijacke sa rozbehol..
Uf iphone bezi. Vse jsem poskladal znova. Zaklapnul dotyk s tim ze kdyz to nepojede tak na to uz prdim. Zachazel jsem s tim velmi opatrne. Zapnul a nic. Displej nesvitil a nic na nem nebylo videt. Tak jsem testnul zmacknuti horni tl. a to v prostredni, home tl. Tahle kombinace by mela byt uvedeni do tovarniho nastaveni. Snad. Po tomto hmatu se displej roznul a uvidel jsem nakousnute jablko. I kdyz jabka nemusim a nakousnute uz vubec ne tak ted jsem byl blahem bez sebe. A vymazani dat se nekonalo. Zadne uvodni cukrbliky s nastavenim uctu. A v menu jsem nasel spousty slozek ve kterych jsou nejake apky. Telefon zahlasil ze chce nazrat, baterka ma 20 procent.
Edit. tak upresnim ze zmacknuti horniho tl+home vyvola reset(restart) iphone. Po tomto postupu se neleknout ze iphone dlouho startuje. Nechat byt do najeti iOS.