Další přírůstky ;-)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
gepard

#16 Příspěvek od gepard »

Vše NEJ, ať se daří! Gratuluji! :beer:
-- Gepard --
BIPOLAR

#17 Příspěvek od BIPOLAR »

Gratulace k opravdovému štěstí i ode mne. :D
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
mtajovsky

#18 Příspěvek od mtajovsky »

Ke gratulacím se připojuji s přáním, aby vám všechny děti dělaly v životě jen samou radost. :drinken:
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Také gratuluji a zapracuj na dalších, ať je zde víc bilejch. :wink:
Killroy
Moderátor

#20 Příspěvek od Killroy »

Taktéž blahopřeji k přírůstku(kům). Nechť se daří.
FRANSIMOR
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od FRANSIMOR »

Zda mohu se připojiti tak Vám též blahopřeji.
Bernard

#22 Příspěvek od Bernard »

No vida, tolik štěstí najednou. Připojuji se s gratulací a bastlířským námětem! :wink:
Přílohy
Chůvička.png
(c) AR 8/2009
(21.49 KiB) Staženo 65 x
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Vida ho, KANCA! Zanedbává Bastlírnu kvůlivá vlastnímu užívání si a teď na něj Pámbu seslal spravedlivej trest... Bude (minimálně) pár let uvázanej za nohu k rodinnýmu krbu...

P.S. Jestlipak už sis byl v nejbližší Autoškole požádat o rozšiřovací kurs na řidičák pro řidiče nadměrnejch vozidel, když teď budeš muset jezdit s TANKEM ...?

Jinak ten "imitátor tlukotu srdce" vyšel právě v nejčerstvějším čísle AR-PE - 9/2012 v rubrice "Jednoduchá zapojení pro volný čas" - dvojitý časovač NE556 plus pár součástek...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#24 Příspěvek od Cust »

Děkuji za gratulace a za náměty k bastlení. Přiznávám se, že jsem už skoro rok seděl jen u kompu a kdyby nebylo souseda s rozbitým autíčkem na dálkové ovládání, tak pájku ani nechytnu do ruky. Musím s tím něco udělat!

PS: Řidičák řešit nemusím neb na koupi a ani provoz auta jaksi nemám prostředky. :-) Jeden kostitřas mi teda za barákem stojí. Teď jsem ho využil na cestu do porodnice. Bohužel po delší odstávce, kterou absolvoval, mi ho musel nastartovat soused pomocí jeho auta. :-)
EKKAR

#25 Příspěvek od EKKAR »

Já myslel "řidičák" na tohle: http://www.google.cz/search?q=ko%C4%8D% ... d=0CEEQsAQ ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Cust

#26 Příspěvek od Cust »

Aha, tak to je pořešené...
Myslím, že z toho odkazu co jsi sem dal se to nejvíce podobá tomuto:
http://www.kocarky-pro-dvojcata.eu/duo- ... ce-02.html
EKKAR

#27 Příspěvek od EKKAR »

Tak nech rastú - připíjím na Pavlíka & Pavlínku.
Doufám, že sis dal "vítězný dým", když bylo "po všem" a mohl sis oddechnout, že jsou všichni 3 v pořádku (máma i děcka) - já si teda po příjezdu z porodnice u obou ratolestí ten POŘÁDNEJ DOUTNÍK dal...
Cust

#28 Příspěvek od Cust »

Bohužel ne.
V porodnici jsem nebyl. Hlídal jsem nejstarší. V noci ale přišlo několik sousedů, tak jsme to trochu zapili a bylo i hulivo, i když v podobě jen hloupé cigarety. Škoda, že dcerka pak budila tatínka neobvykle brzo. Rodinu holt máme hodně daleko.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lukas-Peca »

Taky gratuluju. Elektrikářům se prý častěji rodí dcery, asi to nefunguje na 100 % :)
EKKAR

#30 Příspěvek od EKKAR »

To o těch dcerkách jsem slyšel na vojně - ale má se to týkat jen chlapů, co se vystavovali delší dobu vf energii z vyzařování radarových antén.

Potvrzují to i MUDři, kteří tvrdí, že (PRÝ!!!) spermie s chromozómem "X" (neboli zapříčiňující ŽENSKÉ pohlaví výsledného plodu) jsou ÚDAJNĚ odolnější vůči nejrůznějším škodlivým vlivům pocházejícím z okolí, než spermie obsahující chromozóm "Y" ("mužské" = vytvářející kluky). Já sloužil sice u RTV - PVOS, ale byl jsem jen u vyhodnocovacího systému, ne u antén - a potomstvo mám obojí, holku i kluka...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“