Prosím ještě jednou naposled o radu, než to odvezu do servisu. Naprogramuji si na videu nahrávání, ale pokud vypnu pak video /ne šnůru/,jen na dálce, tzv Timer, tak se mi napr. programy neudrží a nahraje se mi zrnění, pakliže to udělám těsne před nahráváním, video nevypnu, je vše OK. Udělal jsem jednu zkoušku, na 8 minut jsem vytáhl šnůru ze zdi a opět zapnul a čas je fuč, taky se neudrží. Co s tím? Moc díky za radu, panjo.
Nejsem ten kdo zná jak u kterého VCR se programuje. Nicméně, pokud vše děláte podle návodu, nebo opravdu podle toho jak to vždy fungovalo, pak je asi servis nutný. Raději najděte ale pro jistotu manuál a krok po kroku vše zdejte jak je tam dost jasně popsáno. Opravuji VCR mnoho roků, ale nepamatuji si, že by v této oblasti byla někdy chyba! Většinou ji udělá zákazník. To že se vám neudrží čas po odpojení od sítě, nic nenormálního to není! Prostě tam kde to vyrábí výpadky jsou vzácné a tudíž šetřílkové návrháři to ví a udělají zálohu jen na pár sekund, nebo max. pár minut. Je to u věršiny VCR! Vzácně jsem u Philipsů viděl dokonce u jednoho modelu přidanou plochou baterii 3V, která zajistí delší výpadek sítě. Je to vzácností! Jsme normálně chybující a tak se vám pokouším ušetřit koruny i čas, ještě jednou podle návodu... Mnoho zdaru a krásné pohodové vánoce.
To je velmi zajímavé zjištění, v návodu garantují zachování času po dobu 10-15 minut po odpojení ze sítě. Tedy další možné souvislosti - tato závada nastala ve chvíli, kdy nám mechanik od UPC zapojil naši Tv do kabel. rozvodu v panel.domě. Předtím jsem měl vlastní anténu na střeše paneláku. Zapojení mám klasicky výv. ze zdi kabel do videa pak do Tv. Spojení mezi Tv a videem je kabelem Scart a orig. kabelem s kulatými koncovkami. Díky za další náměty. panjo
Presne tak ako hovorí LOYZA postupovat podla navodu a ked to nepomoze tak servis.Taktiez je pravda ze dnesne videa neudrzia cas viac ako par minut.Ja som kupil video pred pol rokom LG LV4987 a mne hodiny vydrzia dokonca 60 MINUT !!!! a znamy co ma take iste video tomu vydrzia hodiny tak najviac 5 min.