Co se vyplatí stavět a co koupit ?
Moderátor: Moderátoři
ano koupil jsem jej dokonce opakovaně, protože jsem byl velmi spokojen. Jednak jsem doplnil klimatizaci v autě (na 12V, otřesy při jízdě zatím nic nedělají), jednak jsem doplnil klimatizaci v bytě a rozšířil o další NTC senzory (10k)a ve střídě je aut. přepínám pro zobrazení teplot vyfukovaného vzduchu, skutečné teploty v místnosti a teploty nasávaného vzduchu; regulace jen na teplotu v místnosti
Kontakt spínací, ale lze jej naprogramovat :
buď "chlazení" nebo "topení" - tedy při nastavené teplotě buď sepne nebo naopak rozepne. Lze naprogramovat hysterézi spínání při pohybu teplot "nahoru anebo dolů" až do 15°C od nastavení, lze naprogramovat teplotní opravu senzoru (např. podle cejchovaného teploměru) až +7-5°C, lze naprogramovat limitní hodnoty min a max -50až+110°C a lze nastavit "zpoždění" kontaktu 0-10minut.
To by člověk za necelé 3 stovky nečekal...
např. já sem ušetřil pár stovek za praštěnej termostat na oběhové čerpadlotak, že bsem si na hodinku sedl k pájce a poletoval pár součástek k sobě z hlavy s tím že to něak dopadne. už dva roky to funguje
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
- monterjirka
milan222 píše:ještě je tu ale jeden problém. co když má člověk plnej kumbál elektrokrámů?
např. já sem ušetřil pár stovek za praštěnej termostat na oběhové čerpadlotak, že bsem si na hodinku sedl k pájce a poletoval pár součástek k sobě z hlavy s tím že to něak dopadne. už dva roky to funguje
A jako naprosto zodpovědná osoba máš v souladu se Stavebním zákonem dokumentaci...
K funkčnosti nemám výhrady, splňuje to parametry s rezervou.
Překvapilo mě pěkné dílenské zpracování.
Oni se to nakonec naučí..., a to bude taky začátek jejich konce.