Po několika drobných opravách a vyčištění optických snímačů a válců tiskne výborně. Tedy různé demo stránky, servisní výpisy apod. Ale přes klasickou nabídku "přidat tiskárnu" -> "síťová tiskárna".... ve windows XP se mi ji nepodařilo zprovoznit. Síťová komunikace funguje, po nastavení IP adresy na správný rozsah si otevřu konfigurační stránku v prohlížeči, odtud jde dokonce i tisknout textové soubory, postscript atd. Prý jde tisknout i PDF, ale potřebuje interní HDD který byl jako "option". No zkusím tam pak něco nacpat, ale to pro mě není důležité, přes webové rozhraní tisknout nechci.
Hlavní problém je, že když se snažím přidat síťovou tiskárnu, po zadání IP adresy po mě chce přístupové heslo. Jelikož jsem u tiskárny provedl reset NVRAM, heslo bylo prázdné. To nešlo, tak jsem nastavil svoje heslo, ale ani to nejde. Nejde ani anonymní přihlášení, nic. Stále mám hlášku "Nemáte povolený přístup k tiskárně" nebo něco v tom smyslu.
Když už má tiskárna LANku, chtěl bych jí jako síťovou, bude na chodbě pod schodama kde takový kolos nevadí. Do pokoje ji nedostanu a pokaždé běhat s notebookem k paralelnímu portu je otrava.
Tady je manuál k té věci:
http://www.printertec.com.br/arquivos_d ... er1235.pdf
Mohl by mi někdo pomoci?
Díky
Martin