Když jsem šel dnes ráno pro rohlíky tak jsem se schválně zašel podívat do uličky s alkoholem. No tohle jsem ještě opravdu nikdy neviděl

. Opravdu, levá strana kde jsou vína plná, pravá strana s tvrdým alkoholem totálně vyklizená, prázdné regály. No tyhle dny snad vstoupí do českých dějin

.
Stále ještě se snažím být optimista a věřit v omyl a ne v úmysl. Se zrakem nemám problém, občas dělám i se SMD 0805 a bez lupy či brýlí. Ale z představy že bych měl oslepnout mi nabíhá husí kůže. Takový život musí být opravdu peklo, to už je snad pak lepší to zabalit... I když jednou jsem zapojoval slepému zákazníkovi ADSL. Věřte-nevěřte, ten člověk normálně používal internet, měl speciální PC který místo monitoru komunikoval v hlasové formě a klávesnici s Braillovým písmem. Klidně si takhle zlvádnul nastavit třeba připojení k internetu včetně konfigurace ethernetové karty apod. Říkal mi že ho ten počítač živí, prováděl totiž překlady textů z audia do Braillova písma....
Nebo jsem četl v AR (je to někde v polovině 60.let, koupil jsem si DVD 1952-1995) příběh nevidomého elektronika, který si sám sestrojil elektronkový zesilovač a nejen ten. Postavil si např. i doplněk k magnetofonu, který mu pak plnil funkci záznamníku telefonních hovorů. Opravdu VŠECHNA ČEST, ale sám bych to na vlastní kůži nechtěl zažít ani omylem.......
Oslepnutí od methylu by mi nehrozilo ani bez prohibice, tvrdý alkohol jsem neměl už hodně let. Jo, pivo si dám, ke slanému či mastnému jídlu je výborné a podporuje dobré trávení. Skleničku vína když je k tomu příležitost. Ale tvrdý alkohol ne-mdlo, totální otupělost, zvracení, nálada pod psa....
Ale někdy to chce pořádnou oslavu, takové narozeniny, svátek, Silvestr...

Na to mám jednoduchý postup, umím se totiž OPÍT LIMONÁDOU

. Stačí 0,3l limonády, sáhnout do tajného šuplete a přidat cca 150mg MDMA nebo cca 300mg MDAI (ve Velké Británii a v USA je MDAI již dokonce legální). Vypít limonádičku, sednout si na židli a dělat jakoby nic. Ono se také nejdřív nic neděje. Po nějakých 30-40 minutách najednou mdlo, mdlo, ještě větší mdlo a pak následuje ODLET NA MIAMI

Svět je najednou jinde. Plný barev a lásky a všichni na něm jsou najednou neuvěřitelně milí. S každým si najednou chcete povídat, je vám do zpěvu a do tance. Občas se může stát malá nepříjemnost. Látka silně potlačí agresivitu, za to však můžete začít třeba objímat úplně cizí lidi nebo třeba olizovat sklo a přitom říkat MEJEME, MEJEME, MEJEME

(moje zkušenost).
Potom už se samozřejmě až do konce účinku pije jenom limonáda. To mi nevadí, sladkou limonádu miluju.... Po cca 3 hodinách života v nádherném, ale TOTÁLNÍM OMYLU účinek pomalu ustupuje a začnete se pomalu vracet zpátky do reality. A samozřejmě se smiřovat s tím že ta je bohužel úplně jiná. Ale zase si celkem snadno zvyknete. Po tomhle nenásledují žádné bolesti hlavy, žádná otupělost ani kocovina. Jen vzpomínka na ten NÁDHERNÝ OMYL.
Vím že tohle se nemá

, ale tak třikrát do roka to udělám. Pochutnání nečekejte, tohle chutí připomíná PARALEN. Ale výsledek stojí za to. Ale pozor: Kdo má PROBLÉMY SE SRDCEM anebo SKLONY K DEPRESÍM tohle nesmí nikdy udělat a to opravdu ani omylem. Mohl by se dostat do velmi nebezpečného maléru!!!!

.