Sny

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

#61 Příspěvek od Artaban001 »

Zdarec. Kdysi se mi zdálo, že utíkám po kolejích a noha se mi zasekla do nějaké škvíry mezi pražcem a štěrkem. Najednou se přibližoval houkající vlak.. On se přibližoval a houkal,hodně houkal,ta noha ne a ne vyprostit....Až jsem se probudil a on to zvonil budík.. Takovej ten mechanickej natahovací... No a nedávno se mi tato událost stala doopravdy, vlak sice taky houkal, Ale to on dela vzdycky a ja se propadl nohou do nějaký škvíry vedle tratě, a to ještě jen na chvíli.. A co,lezu tudy stále,akorát uhýbám před vlakem dřív.. :-)
Eleman

#62 Příspěvek od Eleman »

Déjà vu
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Artaban001

#63 Příspěvek od Artaban001 »

Zdarec. Kdysi se mi zdálo, že utíkám po kolejích a noha se mi zasekla do nějaké škvíry mezi pražcem a štěrkem. Najednou se přibližoval houkající vlak.. On se přibližoval a houkal,hodně houkal,ta noha ne a ne vyprostit....Až jsem se probudil a on to zvonil budík.. Takovej ten mechanickej natahovací... No a nedávno se mi tato událost stala doopravdy, vlak sice taky houkal, Ale to on dela vzdycky a ja se propadl nohou do nějaký škvíry vedle tratě, a to ještě jen na chvíli.. A co,lezu tudy stále,akorát uhýbám před vlakem dřív.. :-)
vladodyno

#64 Příspěvek od vladodyno »

Déjà vu
Cust

#65 Příspěvek od Cust »

Hydrawerk píše:http://www.novinky.cz/zena/zdravi/279337-u-muzu-dominuji-eroticke-sny-u-zen-nocni-mury.html
To někdo říkal dnes na ČRo2 v době, kdy jsem vařil oběd...
Asi budu něco mezi. :-)
Vogon

#66 Příspěvek od Vogon »

Jako že se ti zdají erotické noční můry?
Cust

#67 Příspěvek od Cust »

nene, je to horší, ani erotické, ani noční můry
Hill
Administrátor

#68 Příspěvek od Hill »

Hádám, že jsi na tom jako já: probudím se a vím, že se mi něco zdálo, ale nevzpomenu si, co. Aby toho nebylo dost, nejspíš se nekoná ani pokračování příště, aby mi to na začátku zopakovalo hlavní okamžiky předchozího snu... píšu "nejspíš", protože ani to bych si nezapamatoval.
Vogon

#69 Příspěvek od Vogon »

Jo to by bylo dobrý; začátek každýho snu by začínal nějak jako:
Minule se Vám zdálo...
Artaban001

#70 Příspěvek od Artaban001 »

Ráno by se Ti na konci snu objevilo: "Pokračování příště..." ;-)
Kdysi jsem znal člověka, který tvrdil, že kdyby se jeho sny daly natáčet na video, bylo by jich pár zralých na Oscara..

A teď se mi zrovna zdá, že jsem to před tím posílal jen jednou.. Android jeden..
Andrea

#71 Příspěvek od Andrea »

Vogon píše:Jo to by bylo dobrý; začátek každýho snu by začínal nějak jako:
Minule se Vám zdálo...

A pak že televize nevymývá mozky.
Vogon

#72 Příspěvek od Vogon »

Proč zrovna televize, že jo.
Mozky vymývají například nearomatické hydroxylové deriváty uhlovodíků, nedostatek sexu, převis sexu, vzdělávací soustava, zpravodajství, manželství, internetové diskusní skupiny, etc. Pořekadlo: "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala" v sobě skrývá taktéž hlubokou lidovou moudrost.
Těžko říct co je zrovna v tomto případě příčinou ale svádět to zrovna na TV je IMHO právě příznakem vymytého mozku. :D
p32

#73 Příspěvek od p32 »

Takže je to televizí. :wink:
Andrea

#74 Příspěvek od Andrea »

Vogon píše:Těžko říct co je zrovna v tomto případě příčinou ale svádět to zrovna na TV je IMHO právě příznakem vymytého mozku. :D

No ještě řekni, že to "V minulém díle jste viděli..." není obvyklý začátek mozkovýplachových televizních seriálů. Sice už nějakých 5 let nemám televizi, ale sem tam jsem něco viděla.
bastliar

#75 Příspěvek od bastliar »

Netuším ako je to s nočnými morami namiesto erotických snov u žien ale také nevinné nie sú, je to len imidž nevinosti ktorý bol okolo nich vytváraný - asi nie bezdôvodne :)

http://magazin.atlas.sk/sex-a-flirt/co- ... 00899.html
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“