Sháním kameru do auta, která by nedělala mrtvé pauzy při záznamu. Zásadním problémem snad všech kamer do auta je dlouhá pauza při mazání souborů. Kamera během záznamu maže nejstarší soubory a během mazání nenahrává. Tahle pauza může být klidně i pětisekundová a když zrovna vyjde na okamžik, kdy je nahrávka nejvíc potřeba, je to celé k ničemu.
Dalším problémem je zapínání a vypínání záznamu, které se u kamer často musí dělat ručně.
Mám dva jednoduché požadavky:
- Pořizování záznamu úplně bez pauz nebo s pauzami max. kolem 0,5 sekundy.
- Automatické zapnutí kamery a spuštění záznamu při zasunutí klíčku a otočení do první pozice nebo nastartování. Automatické zastavení záznamu a vypnutí kamery při zastavení motoru.
U kamer, které se dají vygooglit, je obvykle na rovinu uvedeno, že tenhle problém s pauzami mají, nebo tam tato informace chybí, což bohužel znamená, že tam ten problém je taky.
O zapínání a vypínání není u kamer většinou napsáno nic nebo skoro nic a jak jsem zjistil, většinou je to tak, že kamera pořizuje záznam trvale, i když je auto třeba zaparkované v garáži, nebo naopak záznam pořizuje jen po ručním spuštění.
Má někdo tip nebo zkušenost s kamerou, která by byla v tomto ohledu použitelná?
Předem prosím, abyste se zdrželi rad typu "zkus to vyhledat na googlu". To už jsem dělal, bohužel s výsledkem popsaným výše.
Díky.