starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
"To je neuvěřitelné. Jste cvok, ale fantastický. Řekněte svá tři přání."
Chlápek se ještě ani nevydýchal a povídá:
"Eh, támhle ve vitríně ta vaše brokovnice, dejte mi ji. Jo, a potom, v tom šupleti dole určitě budou nějaké patrony, ty mi taky dejte. A za třetí, ukažte mi toho hajzla, co do mě strčil."
Žena smaží volské oko, když v tom do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: "Pozor! Pozor! Víc oleje! Potřebuje to víc oleje! Pozor! Otočit! Otočit! Otočit! Rychle! Pozor! Pozor! Zbláznila ses? Ten olej! Proboha sůl, sůl! Nezapomeň na sůl!"
Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá: "Co tak řveš? Myslíš si, že neumím udělat volské oko?"
Muž klidným hlasem odpoví: "To jen, abys měla představu, jaké to je, když mi kecáš do řízení!"
Nedal jsem to sem už?
- tomasjedno
Sice trapný, ale zato originální.
Jimmi2 píše:Já myslím, že tenhle symbol je české specifikum.
Zbláznil ses? Pro svoji jednoduchost je tenhle symbol znám od úsvitu lidstva, i když taky mohl představovat sluníčko v době, kdy lidé ještě neuměli namalovat kolečko.
Pokud vím, patří mezi symboly dochované v Pompejích (další dochované nápisy jsou ještě výmluvnější).
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Uvidíte na večírku nádhernou dívku. Jdete k ni a řeknete: ˝Jsem perfektní v posteli.˝ To je Direct Marketing.
Jste na večírku s partou přátel a uvidíte nádhernou dívku. Jeden z vašich přítel k ní půjde, ukáže na vás a řekne: ˝ On je perfektní v posteli.˝ To je Reklama.
Uvidíte na večírku nádhernou dívku. Jdete k ni a vyžádáte si její telefonní číslo. Druhý den na to číslo zavoláte a řeknete: ˝Jsem perfektní v posteli.˝ To je Telemarketing.
Uvidíte na večírku nádhernou dívku. Jdete k ni a nabídnete jí drink. Přitom jí upravíte šaty a lehce zavadíte o ňadro. To jsou Public Relations.
Uvidíte na večírku nádhernou dívku. Ona k vám přijde a řekne: ˝Slyšela jsem, že jste perfektní v posteli.˝ To je účinek Obchodní známky.
Uvidíte na večírku nádhernou dívku. Jdete k ni a umluvíte ji, aby odešla s vaším přítelem. To je činnost Obchodního zástupce.
Váš přítel ji nedokáže uspokojit a zavolá vás na pomoc. To je Technická podpora prodeje.
Jedete na večírek a cestou si uvědomíte, že ve všech domech v ulici bydlí jistě krásné dívky. Stoupnete si do prostředku ulice a křičíte: ˝Jsem perfektní v posteli.˝ To je Spam.
Miláčku řekni, nejsem tlustá v těhle džínách?
Nebudeš se zlobit když ti řeknu pravdu?
Ne, to ne...
Spím s tvojí sestrou....
Chlapec a Dievča na prvom rande:
Ona: A čo vlastne robíš?
On : Som Skladateľ.
Ona : A čo skladáš?
On : Cement z vlečky
V porodnici: "To vaše mimino má takový inteligentní výraz..." - "Nedivte se, vždy jsem s ním chodila devět měsíců na gymnázium!"
Co tě nezabije... to většinou opravdu hodně, hodně bolí...
Jeden ukrajinský dělník ze stavby přišel k doktorovi a
lámanou češtinou mu vysvětluje, že má zácpu. Doktor ho
prohlídne a pak povídá:
"Předkloňte se a opřete se tady o stůl."
Zedník se přehne přes stůl a doktor ho vší silou kopne do
***** a pak ho pošle na záchod. Zedník za chvilku vyjde
ven a povídá:
"Doktore, to je paráda. Co mám dělat, aby se mi to
nevrátilo?
"Přestaňte se utírat pytlema od cementu."
Najebaný chlápek letí na autobus...číslo 7 už pomalu odjíždí,na něj mává a řidič zastaví...
Chlápek: "Jedete na Olešnou?".
Řidič : "Ano,jedu."
Chlápek : "Tak jeďte."
Kdo chce rum pít, hůl si vždycky najde
Ukázalo se že češi opravdu nemají problém s alkoholem ale bez něj...
Otevřu noviny Methanol, otevřu internet methanol no já se už bojím otevřít i tu slivovici.
Podle výzkumů z roku 1998 snižují dva panáky denně riziko koronárních onemocnění o 30-50 % – přirozeně s výjimkou metanolu, který má účinek 100%.
Myslím, že vláda ukrutně riskuje. Jestli to bude trvat řadu dní, tak spousta lidí stihne vystřízlivět! A začnou třeba i myslet!
Raději pijte burčák, lepší se posrat než oslepnout.
Nová doba přináší nové vtipy.
Sedím takhle po hokeji v hospodě a najednou někdo povídá : "Jdu domu na panáka."
Prý se už neříká při ťukání panákama "na zdraví", ale "na viděnou".
Prohibice mi nepřipadne jako šťastný nápad, půlka národa vystřízliví a nebude moc šťastná co tady uvidí
Akce: Fernet 1L, obsah alkoholu 20% + 20% zdarma.
Schwarzenberg: Tresty za porušení prohibice budou tvrdé. Vzpomeňte na Ratha. A to měl jenom víno.
Vyměním láhev Amundsenky za iPhone 5!
Prodám litr domácí slovovice, dvě sedmičky finské vodky a litr metaxy za lidovou cenu 12000Kč.
Charitativní koncert pro oběti metanolu uspořádalo hvězdé duo Bílá - Hůlka.
Vcera jsem si s jednou holkou na chatu dohod rande a pak jsem skocil do trafiky pro litr a pul vodky. Kdyz rande, tak naslepo..
AKCE! K 5ti litrům naší skvělé Vodky slepecký pes Zdarma!
...
Podle nejnovějšího výzkumu má prohibice vliv na zvyšování počtu laciných vtipů.