Klešťák PK 351

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Quest

Klešťák PK 351

#1 Příspěvek od Quest »

Nemá prosím někdo zbytečný napájecí modul ke klešťáku PK 351 ?

Stačí mi alespoň popis zapojení napájecího konektoru a napětí.
Přílohy
PK351.jpg
(115.36 KiB) Staženo 216 x
Quest

#2 Příspěvek od Quest »

Je nepoužitý a má krásnou plombu, kterou je škoda dloubat. :chlupus: Opravdu nikdo nezná tento přístroj? :pray:
Kolorka

#3 Příspěvek od Kolorka »

Mám jej včetně napájecího zdroje. Obsahuje dvakrát 9 = 18 baterií AA. Oddělený kolík na konektoru je + napájení. Následuje 15 baterií a je odbočka na střední kolík. Nakonec zbývají ještě 3 baterie zakončené - pólem na kolíku, který je blíže středního na zástrčce (nebo kabelu). Čili vypadá to na 22,5 V napájení přístroje a 4,5 V pro displej - celkem tedy 27V. Je to pouze změřeno, krabička je snýtovaná. Další případné info včetně foto na koloros@cbox.cz .
Mě zas chybí měřící kabel. lépe řešeno typ svorek pro připojení kabelů na měření Ohmů a napětí - boční zdířky. Vypadá to jako napájecí konektory. Pokud jej máte, udělejte mi prosím fotečku a pošlete na mail. Díky moc. Ing.Koloros.
Láďa Koloros
koloros@cbox.cz
Quest

#4 Příspěvek od Quest »

Díky za popis, ale již jsem získal celý "nový" napájecí zdroj, který obsahuje modul s asi dvěma kilogramy AA NiCd akumulátorů včetně síťového napájecího a nabíjecího zdroje. Kupodivu aku, ač jsou letité, jsou ještě dostatečně použitelné (bateria Slaný).
Foto pošlu, jenom trochu později, nemám měřák nyní u sebe.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“