Doporučení mp3 přehravače na větší sluchátka

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Wolfik

Doporučení mp3 přehravače na větší sluchátka

#1 Příspěvek od Wolfik »

Mohl by mi někdo doporučit mp3 přehrávač se slušným výstupem, co by utáhl větší sluchátka (32 ohm)?

Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti, protože jsem odpůrce špuntovek do uší, ale poslední dobou jezdím dost dlouhé cesty vlakem a občas se v tom bordelu nedá číst. :roll:
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Nevím, používám na mp3 levný mobilní telefon Nokia... Jeho výstup není moc hlasitý.
Jinak vždycky se mi líbily mp3 přehrávače Iriver. Často umí nahrávat z externího vstupu.
http://iriver.heureka.cz/mp3-prehravace/
Je třeba říci, že samostatné mp3 přehrávače míří do propadliště dějin. Mobilní telefony je převálcovaly.
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Pokud má něco výstup na sluchátka, je (měla by být) normalizovaná zátěž 32 Ohmů u všech. Podstaný je udávaný výkon do těchto 32 Ohmů.
..to bude jen ňákej odpůrek
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Adolfíku, tady máš link na web s asi nejrozsáhlejším fórem týkajícím se sluchátek, jejich výběru, používání, volbě zdrojů signálu, přehrávačů mp3, kapesních a sluchátkových zesilovačů atd:

http://forum.avmania.e15.cz/
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Wolfik

#5 Příspěvek od Wolfik »

Danke
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“