Došlo však k úplnému ukončení placených progr. na kartách CW - tzn., že už půjde pouze "neplacená" (čili za servis. poplatek: 29,-Kč/měs.) nabídka programů - tj. balíček DIGITAL (dříve GRATIS)
Výměna karet CS Link
Moderátor: Moderátoři
Došlo však k úplnému ukončení placených progr. na kartách CW - tzn., že už půjde pouze "neplacená" (čili za servis. poplatek: 29,-Kč/měs.) nabídka programů - tj. balíček DIGITAL (dříve GRATIS)
Mám tady Kartu TT nechci platit poplatky, ani aby mi propadla když jsme před někola lety za ni dal dva tisíce.
Taky tady mám kartu Digital ale ani nevím na koho je psaná, ale zatím funguje. A jednu kartu IRDETO taky nevím co ej zač ale funguje.
Lidi je začali vyhazovat ze satelitama...
radioelectrum píše:... Takže pokud chci příjem pouze ČT a to zdarma tak to mi budou muset kartu vaměni za irdeto ? Nebo mi může zůstat přijímač na cryptoworks ?
...
Programy ČT bezplatně jen na maximálně třech kartách
Co se tebe týká, tak viz následující (citace části článku):
...
Zájemci o programy České televize mají možnost bezplatně převést svoji dekódovací kartu CS Link nebo Skylink typu CryptoWorks nebo Irdeto/ICE na "Kartu ČT". V případě karet CryptoWorks ale musí počítat s budoucím přechodem na jiný typ kódování.
...
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
- radioelectrum
v tomto článku: https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/dk.php
se píše toto:
"Zájemci o konverzi karty Skylink/CS Link na Kartu ČT se mohou hlásit od 24.8.2012, stávající karta bude bez nutnosti fyzické výměny elektronicky převedena na Kartu ČT nejpozději do pěti pracovních dnů."
pokud si tu kartu zdarma změním na kartu česká televize což udělají pouze " právně" tak mi to pojede stejně jen do konce roku než ten cryptoworks skončí ? nebo umí udělat konverzi z cryptoworksu na irdeto bez výměny karty, s tím že nám to Skylink zatajil ?
M7 Group se proti rozhodnutí ČTÚ odvolala.
Pokutu sice dostali, ale jsou vysmátí - ta se jim rychle vrátí.
Vážený pane/paní,
na Vaší dekódovací kartě CS Link pro příjem televizních programů ze satelitu číslo 00042xxxxxxxxx byl aktivován příjem programu(ů) Neplacené TV programy bez omezení.
Váš CS Link
Tak ako to vlastne je?
- kevin_mitnick
na Vaší stávající kartě nebude možné přijímat žádné nové programy, nebude možné využít žádné placené nabídky ani Promo akce. Je omezena pouze nabídkou Digitál, který máte dostupný nyní. Doporučuji kartu vyměnit.
Celková částka k úhradě je 349 Kč.
Vaše nová karta SKYLINK VÝMĚNA vám zajistí bezplatný příjem všech neplacených programů, které jste měli k dispozici u CS Linku.
Jedná se o kartu typu ICE, tzn. karta je kompatibilní s oběma kódovacími systémy používanými u Skylinku. Jedná se o nový typ dekódovací karty (Irdeto/ICE), která korektně funguje jak v nových přijímačích s licencovaným dekodérem Irdeto, tak ve starších přijímačích s licencovaným dekodérem CryptoWorks. Upozornění: Ke sledování HD programů je třeba HD satelitní přijímač i HD televizor (HD ready nebo Full HD).
Děkujeme za objednávku a těšíme se na další spolupráci.
Tým CS Link a Skylink
Přitom prodeji karty, kterou jsem kupoval loni , mě prodejce ujišťoval, že je tam už Irdeto a nevím co ještě a že už nemusím nic k tomu kupovat.
Nerozumím tomu-když to odmítnu převzít, nepůjde mi za chvíli televize? Nebo co to všechno vlastně v překladu do češtiny znamená?
Pak ji můžeš (ale nemusíš) vyměnit. Systém Cryptoworks zatím nekončí. Skončila pouze jeho podpora, není tedy dál vyvíjen (včetně ochrany). Proto na něm nejedou placené programy, nové programy a HD. Kdy dojde k jeho ukončení Skylink neuvedl.
Pokud plánuješ příjem HD, nebo nějakého placeného programu, nezbyde ti nic jiného než vyměnit.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich