LG DP520 a LG RHT947H
Moderátor: Moderátoři
Video z časů videa VHS mělo tu vlastnost, že fungoval Showview a vydržel ještě chvíli u DVD. Pořad se sám nahrál ve tři ráno. Tehdejší ČT ještě bez reklam. Stanice přerušující filmy reklamou jsem vždycky ignoroval. Jak je to teď radši ani nechci vědět, s koncem analogu jsem tv odhlásil. Filmy, které by mě zajímaly, se povětšinou dají stáhnout z webu, bez reklam, zahraniční v originále plus titulky, ale stejně už mám pomalu překročenou kapacitu pro vnímání nových a nových story... ale u 30-níků ta potřeba pachtit se po nových a nových filmech ještě může platit, uznávám. Máte to těžší o to, že každý nový dokonalejší formát a systém žije poloviční dobu než ten minulý...
Rozlišení polarizací je teoreticky dobrý nápad, v praxi někdy drží uživatelé dálkáč jak prase kost, nikoliv ustavené jako když geometr zaměřuje teodolit (není míněno na variolu!) a tak by se možná někdy funkce dálkáčů vyměnily nebo by nešel ani jeden. Ale možná by se dal jednomu dálkáči předřadit tlumočník do UV a na přijímač zas druhý tlumočník zpátky do IR. Takový opruz jako daň za to, že už neumíme chodit od křesla k bedně.
BR = Blue-ray disky.
VHS video mám proto, že kazety se dají koupit za pakatel a je na nich dost dobrých filmů, co ani jinde asi ani nejsou.
Polarizační filtr by určitě mohl být řešení, ale jak říkám, DVD je už jinde a tam spokojeně slouží. A já si časem opatřím jiné, ale vezmu sebou do obchodu ovladač od rekordéru, abych to rovnou mohla zkusit
K VHS jsem stratil důvěru /časté poruchy které neumím opravit/
V knížečce k LG na str 32 je naznačeno že pro CD by šlo přehrávat a nahrávat současně.To jen mimochodem.
Takže v tomto ohledu lépe už bylo.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- radekrd
- Kontaktovat uživatele:
TAKJAN píše:... Super je ovšem set top box se dvěma tunery a s hardiskem. Umí nahrávat třeba dva programy, přitom se na další dívat, nebo nahrávat dva, sledovat jeden z hardu a ještě stahovat do PC, má PIP. Jmémo mne trochu odstrašovalo, ale recenze OK. Je to LEMON. A k tomu CRT TV, jedna z posledních. Ovšem toto soustrojí je přes léto úplně odstaveno, běžet začne až teď na podzim..
Super to je, když to funguje jak má.
Variola píše:rnbw píše:Alebo pouzit SCART prepinac.
Tomu se právě chci vyhnout jak to jen půjde. Leda by byl automatický a přepínal se sám, jinak je to otrava.
scarty jsou zprůchodněny po zakázání eko režimu u většiny zařízení. u některejch je to označeno jako "zobrazovat hodiny v STB modu"
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY