VCR Tesla AVEX VM6465

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
durkovic
Kontaktovat uživatele:

VCR Tesla AVEX VM6465

#1 Příspěvek od durkovic »

Pri zaradeni pomaleho prehravania vzad sa zacne paska pekne pomaly posuvat dozadu.Ale ked zaradim spätne pretacanie z obrazom tak sa zacne prostrednictvom capstanu paska odvijat ale lavy unasac uz nezacne navijat.Oblozenie je nove ale vinim z toho OMEGA pruzinu.
Moze to robit ona?

Dakujem za rady a odpovede
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Tak jdi po stavu přivíjecího motoru. S novým obložením by i stará omegapružina měla vyhovovat.
Při převíjení bez obrazu ten motor dostává plnou šťávu, takže táhne, ale na přivíjení (s obrazem) do něj jde méně. Co novému motoru stačilo, tomuhle zřejmě už nestačí - jeho účinnost už není nic moc.
durkovic
Kontaktovat uživatele:

re:

#3 Příspěvek od durkovic »

Tak a je to opravene!

Odmastil som z liehom ten vylisok na oske(rotore)motoru odmastil oby dva unasace a dal tam zachovalu omega pruzinu z druheho Avexa.
No a video facha.

Ale dakujem aj tak Hillovi za radu.Prajem vsetkym krasne Vianoce a Šťastny nový rok 2007.

PS: Sa nedivim ze to prestalo fungovat pretoze video beha jak za mlada a vôbec ho neberiem ako veterana.Proste u mna to musi furt bezat ta hlava sa musi "furt tocit".Inac zdroj v tom videu je taktiez pri nahravani takeho 3 hod. filmu dobre topne teleso. :D
Naposledy upravil(a) durkovic dne 24 pro 2006, 12:45, celkem upraveno 1 x.
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Tak to neděkuj - nějak automaticky jsem předpokládal, žes převody hned po výměně obložení odmastil. No, někdy se zadaří.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Nemáte někdo naskenovaný výkres mechaniky toho to videa velice by mě to pomohlo protože mě ta mechanika vůbec nejde pořád to vrže já vým že to potřebuje nové obložení a vičistit ale nevím jak všem dík za pomoc
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “