Zabezpečení plotu
Moderátor: Moderátoři
- plavec11
- Kontaktovat uživatele:
Přeji hezký den, musím do práce, aby černí lapkové měli z čeho žít a určitě se ještě ozvu.
- plavec11
- Kontaktovat uživatele:
Ta smyčka s drátem bude dejme tomu fungovat, ale co se bude dít, když přijdou na čórku až nebudeš doma. Nebo to přestřihnou pětkrát za dvě noci. Asi bych radši zvolil fotozávoru metr dovnitř od plotu s určitým výskytem falešných poplachů, a pak důkladně chráněný samotný objekt, kde se dá něco ukrást, třeba i aktivním zabezpečením (které samo ďobne útočníka).
- plavec11
- Kontaktovat uživatele:
Ta ztráta motorky byl opravdu šok a raději na to nemyslím a říkám si, že kolikrát se stávají i horší věci. V sousedním německu je klid, ale černí lapkové ze šluknovského výběžku denně jezí rabovat do německa, denně výdávám tyto lidi, nebo co to je zač, jak jezdí s károu a s přívěsem a k nám tahají železný šrot, který ukradnou. Níže naleznete odkaz, který jsem pro Vás dočasně zprovoznil, je tam pár případů, ve kterých jsem vyhmátnul barevné čórkaře v akci a dovolil jsem si to pro Vás humorně popsat pro zasmání. K dnešnímu dni jsem zabránil už mnoha případům krádeží, které vždy dokumentuji, volám 158 a dokumentaci poté předávám policii na CD jako důkazní materiál.
http://www.remesla-jirikov.cz/index.php/cikani-v-praci
- kevin_mitnick
Crifodo píše: 24h denně sloužit s kvérem nemůžeš a oni budou mít 50člennou mstivou rodinu. To bude tvůj konec. Pomůžou ti krýt záda sousedi?
A proto je potreba dosahnout stav, kdy se nebojis ty jich, ale oni tebe. Je dobre byt v jejich ocich tak trochu za magora co ma doma arzenal. Ja tak kdysi nacapal jednoho ha.zla, jak mi vykrada autak. Tak jsem mu oprel o hlavu mou tiskovou mluvci z firmy Glock, cikan dostal pouta a sel do kufru a pak si na kopci nad mestem kopal diru dva metry na metr hlubokou metr osmdesat. Na co ze ma ta dira byt mu doslo tak v pul metru hloubky. Pak dalsi hodinu prisahal na panenku Marii a zdravi svych decek, ze uz nikdy krast nebude, nez jsem ho nechal jit s dovetkem, ze v pripade potreby si jej najdu...
Jeho bracha pak par tydnu na to kradl u souseda. Dostal sipku do p.dele a vzbudil se nahy s rukama spoutanyma za zady a s dvoujazycnym napisem "ZLODEJ / ZLODZIEJ" na brise kousek od Poznani (PL). Domu se dostaval 14 dni. Bylo jeste par podobnych historek, krapet se to rozkriklo a ted uz je v cele ctvrti jaksi pokoj a mir...