Zdravím Vás. Prosím o pomoc. Nemôžem sa dopátrať k servisnému manuálu, alebo aspoň k schéme k domácemu kinu Lenco DVD-510H. Ak by niekto vedel odkaz na nejakú stránku, alebo ho mal, bol by som vďačný za pomoc. Ďakujem a prajem príjemný zvyšok víkendu.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Podle odezvy vyhledávače Google soudím, že je to nějaká "slepá" varianta.
Co vsadit na podobnost s modelem DVD-508H? Jeho manuál je tady.
Jinak asi budeš muset používat schemata doporučená datasheety jednotlivých IO.
Ďakujem. Bohužiaľ túto schému mám, ale mi nesedí. Podľa datasheetov sa to pokúšam opravovať. Je to beh na dlhé trate. Plošáky sú dosť neprehľadné. Ak bude viac času tak sa s tým popasujem.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Vypadáva nepravidelne zvuk. Ak vypadne to je niekedy po minúte alebo dvoch , už nenabehne. Musím ho odpojiť od siete a potom po pripojení zas ide minúntu-dva. Pritom všetko ostatné funguje, len ten zvuk. Myslel som, že sa uvádza do funkcie MUTE, ale koncáky idú v pohode, takisto aj digitálny potenciometer je v pohode. Neviem sa dopátrať kde sa signál stráca.
Pozdravuje Vás Martin