Centrální zamykání

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dr.Floo

Centrální zamykání

#1 Příspěvek od Dr.Floo »

Mám dotaz. Koupil jsem si dálkové ovládání na centrál u auta. Při zamčení a odemčení vydá impuls do sirény. Zkoušel jsem to napojit na blinkry, ale impuls je moc krátký a blinkry nezablikají. Nevíte jak to udělat, aby blikali? Prý se tam musejí přidat diody, ale nevím jak. Děkuji za radu
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

MKO monostabilní klopný obvod. blinkry se jen rozsvítí. Sice je to pár součástek, ale víc než diody :wink:
Internet - metla lidstva
Raptor181
Moderátor

#3 Příspěvek od Raptor181 »

Hlavne skus napisat typ centralneho zamykania.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
grizlik6

Re: Centrální zamykání

#4 Příspěvek od grizlik6 »

Dr.Floo píše:Mám dotaz. Koupil jsem si dálkové ovládání na centrál u auta. Při zamčení a odemčení vydá impuls do sirény. Zkoušel jsem to napojit na blinkry, ale impuls je moc krátký a blinkry nezablikají. Nevíte jak to udělat, aby blikali? Prý se tam musejí přidat diody, ale nevím jak. Děkuji za radu

a hlavne zisti ci je vystup na sirenu rele lebo inak odpalis tranzistor na spistanie sireny ak by to slo napriamo musel by si to dat ce rele a oddelit cez diody
tibi

#5 Příspěvek od tibi »

Kazda jednotka by mala obsahovat vystup na smerove svetla. Tie diody, co spominas, sa pouzivaju na to, aby vyslany signal na blinkre sa nevratil spat do riadiacej jednotky alarmu.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“