Nabíječka autobaterií z Lídlu
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Nabíječka autobaterií z Lídlu
Uz mam dost dlouho podobny krap z Tesca tenkrat za 129,- a musim rict, ze i kdyz vypadal na brzkou smrt uz me dvakrat pri defektu vytahl z brindy.
Tu nabijecku jsem mel taky v ruce, ale za 500,- radsi dodelam nabijecku z PC zdroje.
otakarv píše:Od včerejška je v Lídlu nabízená táto nabíječka autobaterií.
Klidně si jí kup, za tu cenu je to slušné. Nicméně upozorňuji na to, že pokud se ti po záruce vys*ere, tak to asi většinou opravit nejde. Snažil jsem se před časem opravit dvě kamarádovi a výsledkem byla akorát ztráta času..
Nerad bych se mýlil,ale o této nabíječce se zde již psalo a vlákno je jako "malé telátko"
Osobně tuto nabíječku vlastním nějakou dobu, (asi 2.roky) a zatím spokojenost. Nakoupil jsem tenkrát tři kusy.Podaroval jsem bráchu a zeťáka ,jedna pro mě a doteď žádný problém. Jo tenkrát mi učarovali spínané zdroje a nabíječ z PC zdroje.Ten mi funguje což oto,ale jen v dílně.Jak ho připojím přes asi 15.metrů prodlužku tak se mu nějak nechce pracovat jak má.???Přišel jsem nato jednou v zimě,když mi došla šťávava v aku při startování.Chtěl sem baterku oživit krátkým dobitím jelikož sem pospíchal a ono mě to takhle vypeklo.Zachránila mě stará dobrá nabíječka s tranďákem a selénem uvnitř.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Je tu i ke stažení návod k použití v pdf-ku,je možné si jej stáhnout například zde tak jak je přibalen v krabici s nabíječkou.
Vcelku vypadá po všech stránkách schopně,doufám že nezklame mou důvěru.
(Nabíjačka T4X tiež z Lidlu pri tých 4V ani neblikla)
- PCmaniac99
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=16599
A i kdyz nabijecka hlasila ze je baterka ok, tak podle hustomuru ji neco schazelo. Pres teple dny by rozdil nememl tolik vadit. Ale mraz ktery prichazi z Kremlu , muze takle "spatne"nabitou baterku rychle zrusit. Tedy za predpokladu ze se s autem casto nejezdi. A zajimalo by me srovnani strev obou nabijecek. Jstli to nejsou stejny streva v jinem kabatku.