Ziadost o ban - jarda - zasieranie fora nezmyslami
Moderátor: Moderátoři
Ziadost o ban - jarda - zasieranie fora nezmyslami
Takmer ku kazdej teme ma potrebu napisat nejaky totalny nezmysel a obcas este prilozit nejaky zbytocny obrazok. V mnohych temach sa diskusia po par jeho "prispevkoch" otoci na dristy o nicom (v lepsom pripade) alebo na osobne urazky.
Proto, prosím, ignorujme zbytečné a nic neřešící příspěvky v jinak užitečných vláknech: jak na ně vzniknou reakce, už se hůř odstraňují, hkavně to sežere podstatně víc času.
On se každou chvíli někdo objeví, kdo tu musí začátečníky odrazovat, zesměšňovat a starým praktikům ukázat, jak je nad ně intelektuálně povznesen, i když k tématu nemá, co říci.
Zůstat nepovšimnut, to musí být otrava se dvěma možnými konci.
Bude to pro některé z nás asi náročná škola, ale pro zastavení sestupu úrovně tohoto fóra zřejmě nezbytná.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Bude to chtít promazat. Naposledy.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Inu, každý máme své dny, ale aby je někdo měl nepřetržitě, to se přece nedá vydržet sám se sebou...
Všiměte si o čem ve svých příspěvcích píše. Nikoliv o tématu přímo a nebo s cimrmanovským úkrokem stranou, což je tady celkem běžná a relativně tolerovaná praxe. On většinou píše o sobě.
Co dělá, jak se má, co dělal před lety, co má ve sklepě, řeší svoje potíže s okolím atd. Snaží se prezentovat sebe a svoji osobnost jednak textem a jednak obrazově. On si na úrovni druhé signální soustavy neuvědomuje jaký má problém a proč, a tak mu podvědomí tlačí do hlavy představy a pocity které se pokouší ventilovat mj. taky ukazováním obrázků. Někdy se na ně koukněte vcelku, to je jak učebnice psychiatrie pro první ročník.
Pohovorem v SZ typu "uklidni se", "piš k věci" atd. se nic nevyřeší, protože to není rozhovor k věci která ho trápí. MK blahé paměti, taky neřešil problémy se zásuvkama, kreslením otvorů pro šroub a nebo kabelem SYKFY. On řešil sebe a své problémy, SYKFY byla jen zástěrka.
A kdo má právo hodnotil jiného? Jen na základě osobní znalosti a minimálně stejné kvalifikace, a to je asi podstata problému. Totižto ve vzdělávání jsem celý život.
Vy jste v nějakých čtrnácti větách, použil jedenáctkrát přímo osobní zájmeno "já" a třikrát nepřímo. Obávám se, že na odborném fóru si nikdo o Vás, povídat nechce.
Pokud si chcete pokecat o elektrotechnice, jen tak obecně, s obrázky a mozkovými testy, zkuste založit třeba na pandoře nebo na okounovi, nebo kdekoliv jinde, nějakou vlastní diskusní skupinu a pozvěte lidi na kus řeči.
Ad Vogon - hodnotíte tu mně, takže odpověď k véci "já" nemůže být jiná, ne? A dost konkrétností jsem tu dal, ne? Jen je vidět. Grafika dá více, než její slovní opis, viz třeba J.A.Komenský - Škola hrou.