Sháním výrobu strojku pro pohon atypických nástěnných hodin

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jezibabak

#16 Příspěvek od Jezibabak »

e-precek

#17 Příspěvek od e-precek »

no jedna se o podobnou zalezitost...tudiz vymyslet a vyrobit novy nestandartni pohon
Artaban001

#18 Příspěvek od Artaban001 »

Zdarec, na pohon "padacich" hodin pouzivaji hodinove strojky ze zvysenym krouticim momentem. Maji napajeni ze dvou tuzkovych monoclanku paralelne, nebo z jednoho R14. Jinak, pokud by nevadila zavislost na externim napajeni, zvolil bych pohon na bazi synchronniho motoru. Takovy motorky SMR najdes v spinacich hodinach Vipo, nebo starych pocitadlech provoznich hodin. Synchronni motor ma bud jmenovite otacky, nebo zadne.
Otacky jsou danne frekvenci site ( 50 Hz).
fero7

#19 Příspěvek od fero7 »

e-precek píše:Sháním někoho, kdo by mi poradil jak na výrobu pohonu nástěnných hodin ..... který by věděl, co je v těch krabičkách ... Abych pak nakoupil jednotlivé díly... Bohužel nemůžu z důvodu ochrany nápadu sdělovat více detailů,.... ale osobní nápad, který chci přivést k světu a nabídnout lidem.....
Mne to napadne pripomina "Hadaj na co myslim". (A je to v mnohych vlaknach. Pritom by stacilo jasne a presne zadanie problemu alebo poskytnutie potrebnych informacii.)
Myslienka e-preceka je asi: "dejte mi lidi já to udělám".
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“